Choko Choko hej hej hej! :)

haha fråga inte! jag är bara lite flummsig! :D Har precis ringt söta Sara och Cassie vi ska nämligen på V.I.P kväll i Internationella Kunskapsgymnasiet i Lilljeholmen! :) Yeeey  hoppas det blir kuuuligt! :) Idag har jag inte gjort ett Piss eller jo jag har ju läääst men inte nått jag behövde göra som plugga t.ex till idrotts provet vi har imorn. Jag hoppas iafallal att det går bra ! :) Ja ja! Vad har ni haft för er idag då människor?  Vet ni? Tro det eller ej men jag har faktist bilder som jag kan dela med mig med från idag när vi låg på Enskede IP haha vi hade sjukt kul i det soooliga vädret! fast jag vill ju fortvarande ha MER SOL eftersom jag vill bli sjukt brun och fin! :) men snart bär det av till ROMA så det blir ju suuuper kul! ajusste!  Min Farmor och Farfar kommer om en vecka för att hällsa på YEEY! :D

PUSSSS<33

P.s GRATTIS PATRICK PÅ FÖDELSEDAGEN! D.s



Söta Clara ligger och SHTEEKER i solen! :)


Efter en stund blev det tråkigt att ligga så några valde att röra på rumpan lite :)


Den super bruna Cassie liggar och stecker för fulla muggar och så ligger Pesson på hennes mage:). Kolla in Sofia liknar hon inte askungen lite i sin blåa klänning?

Åh så glad jag blir!

Kom hem från älskade Sara ett tag sen och såg att jag hade massvis med komentarer som jag inte kunde låta bli att svara på! Så blir man ju super gla i hjärtat! Hade många personer som hade varit inne på min blogg och så! Super glad! :D

Som sagt så kom jag hem från sara inte länge sen och nu sitter jag och kollar på TV. Hade tänkt duscha för lääänge sen men har lixom inte orkat. men snart när detta inlägg är klart så ska jag. jag lovar!
Hos sara hade jag suuuper kul! I lördags skrattade vi massvis, skatade (skateboard) och käkade mycke glass! :D uhh så kul och idag så hade saras ortoligt roliga grannar BBQ fest, det var sjut kul och gott! Hoppas på fler sånna roliga dagar! 

Nu ska jag sluta! Ska duscha jag lovade! :D

Hej då alla söta!

P.s JAG ÄGER PÅ ATT SKATA! :D D.s


Den här låten är underbar!  Älskar den! <3

Save The Last Dance 2

Ingen har väll missat bloggen första sidan på Blogg.se där det står 11 Heta dans filmer va? Galen i dans filmer som jag är kunde jag inte låta bli att kolla på en av dem så det blev Save The Last Dance 2  och den var skita bra! :D Och tro det eller  ej men huvudpersonen är från mitt hemland polen. Jag visste inte det i början men jag tyckte jag kände igen henne så jag kollade upp det och hon har varit med i många polska filmer :) Så det var ganska kul. Den var iallafall sjukt bra och ni borde se den! :D

Nu sitter jag och fixar mig ska åka på trounder visning kan ni fatta att jag konfimeras snart? :D wiihoo

nu måste jag dra ska förbi mamma inan jag åker vidare så Puss :)<3333

If You Only Knew That I Think About You...

...and that i love you

HEJ HEJ

Alla söta människor!!!! Jag vet jag vet att jag inte har bloggat men jag har ju varit upptagen och pluggat flitigt. Just nu sitter jag och pluggar polska. Ush Bush inte det roligaste men hemspråks fröken kommer nog inte gilla att jag inte gör klart läxan (igen) haha. Min mamma sitter och ringer runt till några för att min älskade kusin ligger på sjukan hon har högt blodtryck och man har upptäckt att hon har diabetes. Det händer alltid något för mina nära och kära...
Det har inte hänt så mycket under tiden jag inte har bloggat. Jag har bara gått runt och varit mig själv. Flumm as always :P I love it! :)

Nu ska plugga vidare!  PUSSS

Lyssna på denna låt jag har knarkat den även fast jag inte lyssnar så mycket på sådan sorts musik men låter passar sååå in på mitt liv :)


I think something is wrong with me

Jag vet jag vet! jag har inte bloggat på typ evigheter men jag är ledsen! Igår var planen att blogga men icke sa nicke jag somnade klockan 5 FATTAR NI DET? 17 haha och så vaknade jag vid 6 imorse. Gud jag var hellt på språng! jag kunde inte sitta stilla en sekund typ. hade tydligen för mycket energi men kuuuul var det iallafall! Sen så lugnade jag ner mig lite grann eftersom vi hade spanska Nationella som gick faktist sjukt bra enligt mig:)

Mitt namn kan förklara en hel del för dem som vet vad jag menar tänker faktist inte säga ut det till hela svenska folket Huhu. Nu ska jag pluggish det är svenska som gäller önska mig lycka till!

Aha de som undrar villket namn jag valde til konfirmationen. Det blev Maria- Magdalena :) <3333


Puss


HAHAHAHAHAHAAH



GUD VAD FOLLK KAN HITTA PÅ!!! JAG SKRATTADE SÅ ATT JAG KISSA PÅ MIG NÄSTAN! HAHAHAHA


Förlåt att jag inte bloggat under helgen men jag sovit hos sara alla dagar! :D <3333

Jack! Im Flying!

Jag kollar på Titanic nu jag bara äälskar den filmen. Men tyvär så är polska kanaler lite knäppa så de tar en halva av filmen nu och en halva nästa vecka. Funderar på att ladda ner den och se hela men jag kommer ju som vanligt at gråta. Men HUR BRA ÄR INTE DEN FILMEN! asså den är helt UNDERBAR! Gud jag älskar den!  Är inte den sjukt bra? Vad tycker du?

Idag har jag inte gjort så mycket bara Badat i Eriksdals badet det var faktist sjukt kul! Roliga människor som man kunde sitta och snacka med. Senare kom Cassandra och kollade på Pojken I Randig Pyjamas hon har ju läst boken och tyckte den var sjukt bra så hon kolla på filmen hos mig:) Sen var det bara att bege sig till Teatern och ÄNTLIGEN säger jag bara! Det var så lång tid sen jag var där att det var super kul att vara där. Och jag vågade äntligen "leva mig in i rollen" jag fick. Vi har ju inte kommit på vad det ska handla om och så men jag tyckte det var sjukt kul när vi gjorde olika övningar och så :D Nu på kvällen var tanken på att jag skulle kolla på You Can Dance polska versjonen men det var tydigen ingen så jag får nog gå och lägga mig. Eller kanske kolla på Wipeout på kanal 5 hemsida. Vi får se vi får se. Nu ska jag iallafall ducha, och tänka efter några saker :)


PÖSS

Yes! Yes! Yes! Yes! Yes!

Hahah nu kanske undrar över min undrerliga rubrik men jag såg YES Man och den var SJUUUKT KUL! har du inte sett den så är det en film du borde se! Jag skrattade ganska sååå mycket! Fölåt att jag inte bloggade igår men jag var hon min moster sen satt min lilla syster framför datan och så på kvällen ville hon se Twilight (igen) så jag lät henne göra det medans jag själv somnade.. Det var nog kort om gårdagen:)

Idag var det ÄNTLIGEN skola igen! tro det eller ej men jag tycker det är kul då slipper jag sitta hemma utan sysselsättning. Men när man har skola så är det alltid nått som händer! Imorn ska vi tex till eriksdals och BADA YeeY (not) men jag tror ni fattar va? Och jag ska fakrist gå och bada med dem.

Iag har jag Pluggat heeeela dagen. Känner mig ganska stolt. Är nu nästan klar med mina steg i svenska så jag kanske kan få mitt VG iallafall. Jag jobbade med bild uppgiften idag också och jag tycker den blir tråkigare och tråkigare för varje dag. Får se om jag får ett MVG eller inte.

nu ska jag sticka måste plugga Religion. PUSS <3

Det är skola imorn...

Hallå!

Jag sitter och funderar om jag ska lämmna tillbaka "balklänningen" jag köpte igår eller inte. Det är inte direkt nån klänning till bal men jag vill inte ha värsta stora siden aktiga som alla andra kommer säkert att ha... Plus jag vet inte om jag ska gå på balen ens för den ska tydligen vara i maj och i mitten av maj är jag ju i ROM aja...
Har precis käkat frukost och nu ska jag fixa mig för vi ska till kyrkan (igen). Sen har jag ingen aning om vad vi ska göra mamma jobbar inte så vi kanske hittar på nått! :D

Nu ska jag sticka mamma vill ha hjälp med något. Jag lovar att blogga senare ikväll. ha det bäst!

P.s Jag har sett Herkules och Tarzan nu! D.s


Glad Påsk!

hejsan hoppsan!

Jag bloggar i en ganska dålig tidpunkt. Eftersom jag måste gå om ca 40 minuter och jag måste torka håret klä på mig och fixa mig i allmänheten. Jag ska sjunga med de roliga människorna jag träffade igår. Jag kan inte låtarna hellt men det kan nog gå ganska bra:)

Vad ska ni göra idag?

nu måste jag gå. Ha det bäst! <3

God morgon!

Just nu sitter jag svept i min handduk har precis duschat! Vattnet droppar fortvarande från mitt hår. Jag är full av energi idag! Kan det vara för att det är Påsk eller att jag sitter och lyssnar på en sjuukt bra låt som får mig att villja hoppa runt och dansa! :D
Om ett tag ska mamma skjutsa mig till Farsta sen ska hon till jobbet medans jag åker vidare ska träffa Viktoria och några till för vi ska öva in för imorn vi ska ju sjunga på mässan! :) Om jag ska sjunga eller inte får vi se i slutet av dagen hur bra jag kommer kunna låten :)

Nu ska jag gå och klä på mig. GLAD PÅSK! <3'


Det finns ingen riktig video med dem men men.
                                                             Every Avenue - This One's a Cheap Shot


Upp och hoppa alla sömntutor!

hejsan hejsan

Klockan är 11 och jag hade tänkt lägga mig om ett tag. Hade tänkt kolla på någon film fast jag kanske inte orkar har kollat på Tarzan I och Tarzan II med mina små syskon idag, men om jag ska kolla så blir det nog Bang Bang You're Dead den är sjukt bra om du inte sätt den borde du göra det!

Idag har jag inte gjort så mycket, det har varit en sorts av otursdag för min kära mamma för att bankomaten tog hennes kort samt lite pengar och hon har fått ögon inflamation aj det är inte så skönt har haft det några gånger... Vad det gäller mig så har jag lekt med små syskonen vi pysslade, bakade och kollade på film tillsammans. det var mys pys! Vi var i kyrkan idag också nu är det ganska låånga mässor för att det är påsk.

Imorn ska jag träna med gruppen vi ska sjunga på söndagens mässa och jag kan inte låtarna ( inte så bra) och jag har inte kommit på nått namn än. Ni vet till konfirmationen. Jag är fortvarande inne på Maria. Vi får se vi får se :)


GLAD PÅSK! <3


Något nytt...

Nu hade jag tänkt och pröva nått nytt:) blogga under dagen och inte bara på kvällarna som jag gör oftast. har precis kollat klart på Så ska det låta (repris) och nu ska jag klä på mig sedan ska jag bege mig till farsta centrum och kolla på lite kläder senare vid 4 ska jag hämta min lille bror som är på dagis. :) klockan 6 ska jag till kyrkan med mamma :D kul kul.
Vad har ni för er idag?

ajusste jag kollade på filmen igår The Tale Of Despereaux  den var ganska bra musen med de stora öronen är jätte söt! :)

har inte så mycke mer att skriva vi hörs senare PUSS<3


Despereaux

Something is missing



haj haj!
sitter här och lyssnar på denna underbara låt och tänker på villka personer man verkligen saknar, och sånna som man inte kommer få se något mer i detta liv som min älskade morfar och Daniel... Men livet har sin gång och man kan bara be och hoppas att man träffar dem när man är på andra sidan. Lyssna ni också på låten och tänk på allt möjligt, de som kanske försvunnit från ert liv föralltid eller de ni inte träffat på länge. Man ska ju umgås så mycket som möljigt medans man har chansen...

Aja Sara åkte för ett bra tag sen själv kanske jag ska kolla på The Tale Of Despereaux. Jag och Sara hade mysig kväll vi kollade på 2 stycken sorliga filmer så att man bara grät floder. Vi såg på Brokeback Mountain och The Boy In The Striped Pyjamas båda var sjukt bra. Det är filmer man bara måste se jag rekomenderar starkt dem!
Nu står jag mellan en fråga kolla eller inte kolla på den The Tale Of Despereaux. Jag kan ju alltid vänta till mina små syskon kommer så att man kan se den tsm :)

Vad har ni gjort idag? <3

Puss

Inte det roligaste...

... inlägget kanske men jag orkar inte skriva så mycke! jag vill bara hålla er lite uppdaterade om vad jag har haft för mig idag. Jag har varit med älskade En liten gris och vi gick runt i stan och flummade lite, kollade på skit söta pojkar som dansade hellt grymmt! Vi räknade samt personer med skateboard och det blev mååånga! haha, senare kollade jag på när hon red! Hästarna var sneeela de bet mig inte (a)
Nu sitter vi här ska snart snart kolla på Brokeback moutain jag ska se den för första gången hoppas jag inte blir för inne i filmen för jag har hört att man gråter. Och jag blir ibland för konsentrerad. JAG GRÄT NÄR JAG SÅG WALL-E haha så ni fattar nog.

Puss! <3

All Time Low- Dear Maria Count Me In (acoustic )

Twilight

Haha ja jag och Weronika kollade precis klart på den. För henne var det första gången och för mig typ 100 gången jag såg den filmen. Men jag blir alltid så uppspelt när jag ser Edward Cullen och hur han rör sig och pratar men blir bara så kääär i det! Haha ni vill inte veta hur jag sitter när jag kollar på den filmen En liten gris kan nog intyga det(a) Jag baaara längtar till 2 ska komma ut! jag läste ut den torsdag natt och nu är jag så uppspelt över det! Kan premiären inte komma snart? Det är lixom 20 November typ 8 månader dit! jag får nöjja mig med att läsa det 3 och 4 boken då da :) Sen får man ju inte glömma att Harry Potter kommer ut i sommar!  det är också ett måste att se!

Idag hade jag inte så mycket för mig jag var och handlade lite med mamma och köpte konstigt nog ett par skor (igen) fast denna gång är det inga klackisar utan bara vanliga typ ballerina liknande. De kostade iallafall 200 på Stadium och är suuuper sköna. Hoppas på att det blir fint väder imorn så att jag kan ha dem när jag träffar sara:) Hon ska typ handla tyg för att sy ännu en tjock tröjja som vi gjorde i falun. Kuligt! 
Nu ska jag gå och lägga mig klockan är snart 00 och jag är ganska trött.

Puss på er små gurkor! :) <3

Tillbaka från Falun

Hejsan.

Jag försökte blogga Igår och i fredags men det gick inte så bra för jag somnade eller så hade jag fullt upp. Men nu är jag tillbaka! I'm back in black. som folk säger :) Falun var sit kul! På onsdagens maskerad var jag Amy Winehouse om jag var lik eller inte får nu bedömma själva senare. Det var lite tråkigt att lämna det underbara stället nu när man visste att man inte kommer att komma tillbaka tid några fler gånger det är ju massvis med minnen som finns på det stället. Gud jag bara älskar falun!

Igår hade jag Tro undervisning jag skulle ha " prov" men jag kännde inte mig så förberädd så jag hoppade det och gör det på nästa lektion med G. Ajusste G hade bilder med sig på sin lilla bebis som växer i hennes mage i början såg jag inte så mycket men jag visade bilderna till min mor och då fattade jag allt. Det är ju hur sjukt som hällst att det växer en liten bebis i hennes mage. Jag köpte också skor till konfirmationen som är i Maj :O Det är lixom bara en månad kvar eller nått. De är vita med en liten klack som är bra för då klarar jag av att ha på mig dem under hela seremonin. Jag har också äntligen lyckats fråga min älskade gud mor om hon skulle villja vara mitt vittne på konfirmationen och hon svarade ja det är jag suuuuper glad över. :) Hmm jag funderar också efter ett namn. För när vi katoliker konfimerar oss så välljer vi ett helgon och sedan får vi heta så. hmm... jag funderar på Maria va tycker ni? Karolina Maria Dan... det blir väll ganska snyggt ändå vad tycker ni?

idag har det inte hänt så mycket ikväll hade jag tänkt att  kolla på Let's dance ( den polska versjonen) och kanske mysa med min familj. Inan det hade jag tänkt att påsk pyssla jag älskar lixom det gör inte ni det?

Okej nu tycker jag att jag borde sluta. Jag har ju skrivit massvis hoppas nån orkade läsa! :D

Ha en bra söndag PUSSSS ♥


             
Mina snygga nya skor!               Blev jag snygg som Amy winehouse?


RSS 2.0