You dont mess with the Karro

Hahah nej jag skojjar bara jag kommer bara in i stämmning lite :) ska nämligen kolla på Jiddra inte me Zohan och 27 dresses ikväll hade jag tänkt :) va mer ska jag göra? ehm Cassandra kanske kommet hit och sover och så åker vi tillsammans till Öppet hus som är i vår skola imorn. så vi ska vara i skolan vid typ 9 lr ngt :P Så dom som ska gå på öppet hus i Kunskapsskolan Enskede imorn säger jag bara vi syns där :)

I
dag sa jag ju att jag skulle jobba med matte med det blev inte så värst mycke för att vi hade förberedande lektioner inför Nationella i båre engelska och svenska. får göra det nästa vecka isf:)

Vad har ni för roliga planer ikväll?PUSSSSS♥

Duktiga Karro!

Hej hej!
känner mig RIKTIGT DUKTIG idag. Läxförhöret gick bra, jag gjorde klart alla frågor vi fick idag till NO dem gick ganska fort sen gjorde jag hela steg 19 i engelska ÄNTLIGEN! (bara 10 kvar som min lärare skulle säga) men men :) Så jag har jobbat på! imorgon ska jag jobba matte! Ett steg måste vara klart där också hoppas jag lyckas :)

Hur har er dag varit?

PUSSSSSSSSS

H,O,S,P,C,FE,MG o.s.v

Bokstäverna här över är olika basämnen jag håller på och lär mig! H= väte, O= syre,S= svavel ,P= fosfor, C= kol, Fe= järn och slutligen MG= magnesium. Ja nu fick ni en liten lektion i No:n som jag själv sitter och pluggar nu! Kul! eller inte! men men vi har ett läxförhör imorn så jag mspte kunna det.

Idag var skolan hellt okej. Jobbade inte så mycket så jag får jobba på imorn! Jag ska ju trots allt göra 4 steg på 3 veckor i bara engelska.. det kommer bli tuft. Och på Lördag är det Öppet hus i min skola och då måste jag dit och sitta i en skol bänk i några timmar ja sånt är lvet. Efter skolan så hade jag ju musikalen och det var skit roligt idag! Vi fick testa "myggorna" (små mickar) och vi fick också pröva på hur det skulle gå med alla byten med kläder och så. För mig  gick det ganska bra för att vara första gången att stå på scen! Och jag hade ju scen skräck i början men nu börjar det gå bort så jag är ganska glad :)

Aja jag måste gå och fortsätta öva på alla basämnena.

puss ♥                   

CIAOYou Me At Six

Jag vet jag har floppat in låtar på dem några gånger nu men dom är ju bara så jävla bra! :DI guess now is a good time to tell the truth
The pedigree I carry will swallow you
But I am not what you are
I am flawless in every way
Bird's eye view, I'm watching you

Sad, sad sight for sore, sore eyes and a headache for the weakest of minds
You got the boys, the boys all tongue tied but I know they're wasting their time
Go
Go

You can be the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I will be the fly on your wall
You can be the distance in between
You can be everything I need
You will be the girl I don't call

And oh just imagine what I thought
When I opened up that door
It was a million things to one
And oh just imagine what they'll think
When they see me lead you north
hell, they'll be losing sleep
and you're wrong

You can be the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I will be the fly on your wall
You will be the distance in between
You can be everything I need
You will be the girl I don't call

It's so wrong
So wrong
It's so wrong

You can be the ghost in my hall
You can be a smile I don't want
I will be the fly on your...

And you can be the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I will be the fly on your wall
And you will be the distance in between
You will be everything I need
You'll be the girl I don't call

Jealous minds that think alike
But you're a damn damn tie
Wasting all my time
You are in love

Jealous minds that think alike
You're a damn damn tie
Wasting all my time
You are in love

hepps hopps
Nu sitter jag hemma, trött! Har varit och "power walkat" med Cassie, Måns och Diesel. Det var skönt, vi snackade om allt möjligt under den 3,5 km långa vägen. Måns var hade nog mest fokus på att inte komma för nära diesel för att  D nockade M först och sen puttade honom lite och till slut så bet han i mina vantar som Måns hade lånat :)  Det var ganska kul. Och i helgen ska vi göra samma sak visst Cassie och Måns? :D det var ju ganska skönt.

Jag bloggade inte igår för jag gick och la mig skit tidigt p.g.a att jag inte mådde så bra (spyfärdig)
Och idag dagen i skolan har varit ganska bra. I morse bakade (man får betyg i hhk) jag själv. Han jag skulle baka med kom försent och då får man  inte baka så  det var lite synd... men jag bakade själv och fick MVG så jag är ganska glad:) sen på eftermiddan så hade vi Hälso snack och Afro power dance det var kul!

Imorgon ska jag på musikal repen kul kul! Jag kan nästan gissa mig fram till att vi får börja tidigare igen :P så det blir inge bloggande förns jag kommer hem efter det.
Ajusste imorgon flyller Clara år så henne måste man GRATTA :D
PUSSS ♥
                    

Snart ska jag sova

Efter att ha ägnat kvällen åt att först kolla på film med lilla syrran och det var ju kul och sen suttit ett bra tag framför internet och läst om olika gymnasiun och nu ska jag bara "grilla" håret lite och sen ska jag soooova. Imorgon ska jag äntligen till skolan känner mig mycket bättre nu:). Om jag hinner så bloggar jag på morgonen annars så blir det efter att ha kommit hem från skolan vid typ 3 lr 4. Och så måste jag sätta igång med sång övningen och lära mig  troundrvisnings skiten till provet...


Sov Gott

Shopping med mor

Hej hej 
Jag  var och schoppade med mamma idag :) vi stog typ 50 timmar i Gina och sen 30 timmar i Monki :) jag köpte mig ett långt linne och vantar för mina är fula nu plus att de var fina :) Vad har ni haft för er idag?
Nu ska jag och lilla syster fixa lite te och ta fram chokladen och sedan kolla på Systrarna i Jeans. Jag har sätt den men inte lilla syrran. Men de är ju så bra :)

Här kommer dagens fynd i bildP.s Väskan köpte jag för nån dag sen:)


PUSSSSSS♥


Har inte vart på humör

Blogg humör för att vara exakt.
Men nu bloggar jag iaf :) Jag gick och la mig klockan 5 (morgon) och vaknade klockan 11 och jag känner mig pigg hihi jag kollade på Systrar i jeans ettan och tvåan och de är faktist skit bra och nu fattar jag varför folk har sagt att man gråter ibland för det var lite sorligt(a) nu måste jag gå och klä på mig ska på troundervisning och Gabb kommer inte så jag får vara ensam men men det är ju bara en timme.  Sen hade jag tänkt att gå på jakt efter Twilight böckerna på engelska så klart. Vad har ni för planer då ?


PUSSS ♥

Mtv Cribs

Okej jag kan säga att hag har sett MTV Cribs bara 4 eller 5 gånger men jag var inne på MTV hemsida och hittade Ryan Shecklers hem, ni vet han skeitaren med sitt egna TV program på MTV. Jag har inte kollat på det heller så mycket men han är sjukt snygg iaf :P   KOLLA PÅ KLIPPET HÄR 
Kolla på klippet är inte hans hus lite ÖVERDRIVET stort? :O och Tv i varje rum snacka om slöseri. haha  jag kollade på fler MTV Cribs och ptogrammet är ju hellt okej...  Fast man kan bli avis på vissa (a)


Puss


hej hej

mitt förra inlägg kanske inte var världens roligaste men nu är jag på humör igen :D just nu ligger jag på min stora sköna gose nalle och ska snart börja rita litegrann. Har inte gjort det på skit länge. Och bild lektionerna räknas inte för de var obligatoriska (a) jag menar att jag inte ritat för skojs skull på länge. (a) hihi.
Idag renskrev jag tekniken på mammas dator och skickade den till min lärare. Hoppas den blir bra nu.

Vad har ni gjort idag då?

Puss ♥


Sex and the city 2?

Hej hej.

Läste nyss att det ska bli en fortsättning på Sex and the city filmerna.  Tror du inte mig läs då här! Det är ju ganska kul ändå. Fast lite överdrivet men jaja man gillar dem ändå:)

Jag är sjuk idag igen. Inte så kul att sitta hemma...

bloggar senare måste fixa lite saker

Puss♥

Det kanske ändå finns...

... lite tur här i världen. Jag kanske inte blir slaktad av min lärare trots allt. Jag har nu skrivit klart tekniken och är jätte trött. om jag går till skolan imorgon eller inte får vi se. Nu måste jag bara fixa till det jag skrev lite grann för handskrivet är ju inte så snyggt (a) det kanske jag kan fixa imorn isf. 

nu vill jag bara sova. Godnatt <3 


Nu är den riktigt nära

Jag sa ju att jag skulle plugga för fullt idag. men så blev det inte varja gång jag satta igång med något så knasade det sig och pappret åkte i papperskorgen. NOT GOOD och imorn ska TEKNIKEN vara inne och jag har inte ens ett O R D  på pappret. Bra eller dåligt? nja dåligt. på utvecklingssamtalet sa jag att jag var på G med den men nej. och jag hoppade att jag skulle kunna göra lite innan repen. men då hade de flyttats och skulle börja tidigare. Så jag var på teatern med alla roliga människor i fyra timmar när jag igentligen skulle ha varit hemma och pluggat. Igentligen så fick jag inte gå på musikalen av mamma men Kickis oskrivna regeln är : Är man inte dödsjuk så ska man komma hit

Aja för att inte slösa på mer tid så avslutar jag det här trista inlägget med


PUSS ♥ Min död är nära

Haha nej jag skojja bara. Jag är hemma idag från skolan jag är ganska sjuk... I eftermidda måste jag ändå gå på utvecklingssamtal inte roligt. Men men jag sitter här med teknik uppgiften och vet inte hur jag ska börja. DEt är svår det här. Och snart måste jag byta till Engelska för den skulle också vara klar denhär veckan.... hoppas jag hinner det är ju bara en bäretttelse. Mamma är ledig idag och försvann nånstanns hoppas hon kommer i tid bara så att vi kan åka och komma i rätt tid till samtalet.

Nu måste jag fortsätta plugga... Puss ♥

 

"Flyga Drake"


Har precis kollat på filmen och boken är mycket bättre! Men det brukar ju vara så. Om nån inte läst boken än eller sett filmen så föreslår jag att man börjar med filmen.  För då blir man inte lika besviken...

Och för dem som inte har hört ett piss om flyga drake så handlar den om :

FÖRLAGETS BESKRIVNING:

Amir och Hassan växer upp som bästa vänner under en omvälvande tid i Kabul. Trots att de uppfostras sida vid sida lever de i två helt skilda världar. Amir är son till en framstående välbärgad man, medan Hassan, som är son till Amirs fars tjänare, tillhör det fattiga och lågt stående hazarfolket. Hassan gör allt för Amir, han försvarar honom i alla lägen, men när Amir en dag får chansen att återgälda Hassans totala lojalitet sviker han.

Flyga drake är en gripande roman om vänskap, svek och lojalitet. Den handlar om banden mellan fäder och söner och fädernas makt över sina söner - deras kärlek, uppoffringar och lögner. I bakgrunden står historiska händelser som inte tidigare berättats på detta sätt, boken tar oss från ett vackert och välmående Afghanistan rikt på kultur till det ödelagda land som det är idag.NU tänker jag gå och lägga min får se om jag orkar palla mig upp från sägen imorn annars får jag sitta och plugga teknik och engelska hemma :) på eftermiddan har jag utvecklingsamtal. fan då... aja..


Godnatt ♥


You Me At SixYou Me At Six  -Jealous Minds Think Alike :

I guess now is a good time to tell the truth
The pedigree I carry will swallow you
I am not what you are
Foolish in every way
Inside of you
And they're watching you

Sad sad sight before the so so eyes and they're heavy for the weakest of minds
you got the boys the boys oh so fine oh but I know you're wasting your time
Go
Go

You can the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I'll be the fly on your wall
You can be the distance in between
You can be everything I need
You'll be the girl I don't call

Oh just imagine what I thought when I opened up that door
There was a million things you want
Oh just imagine what they'll think
When they see me lead you on
And I'll be loosing sleep
No
No

You can the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I'll be the fly on your wall
You can be the distance in between
You can be everything I need
You'll be the girl I don't call

It's so wrong
So wrong
It's so wrong

You can be ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I'll be the fly on your

You can be ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I'll be the fly on your wall
You can be the distance in between
You can be everything I need
You'll be the girl I don't call

Jealous minds think alike
You're a dent in time
I'm wasting all my time
You're only goneNu ska jag kolla på FLYGA DRAKE

Sjuk

Och det är jätte sjuk. har ont i halsen och kan inte andas och mår allmänt PISS. Ska snart en snabbis till Farsta C. för måste hitta mig en annan väska å så min är sönder. Jag ska också köpa lite hallstabletter å så. Om jag går till skolan imorn eller inte får vi se. Jag måste iaf gå på utvecklingsamtal efter skolan för det är ju bara ett MÅSTE... sen måste jag plugga med tekninken...  den ska in på torsdag och hoppas på att jag hinner...

nu ska jag sticka. ikväll hade jag tänkt att se Flyga Drake. jag har läst boken och måste nu se filmen:)  Boken tyckte jag var hellt underbar! 


PUSS ♥


NEJ FAN JÄVLA SKIT!
Ingen i den här världen kan tänka sig vad som har hänt! min lugga har förvandlats från lugg nr 3 till 1 fan!  av ett litet klipp en person gjorde idag. och jag försökte jämna ut det till samma längt men det var så klippt att det ser fuckt upp ut nu! FAAAAN


aja ska försöka göra något åt luggen nu!


Måste gå snart

Vill bara säga God Morgon och Ha en bra dag:)

Nu ska jag till skolan PUSS! ♥


Steg 26 CHECK!

Haha nu är jag ganska glad har skrivit klart mitt steg 26 i svenska FÖR HAND! :) nu tror jag det bara är slutreflektion och läsförståelse kvar sen är det bara ta lämmna in den:) Kommande veckan måste jag sätta igång med Matte, teknik och spanskan för om jag ska höja mig från VG till MVG så får jag jobba på litegrann :)  nu ska jag bara platta mit hår borsta tänderna och sen ska jag sleep :)

God natt ♥


We The Kings med Check Yes Juliet
Check yes Juliet
Are you with me?
Rain is falling down on the sidewalk
I won't go until you come outside.

Check yes Juliet
Kill the limbo
I'll keep tossing rocks at your window
There's no turning back for us tonight.

Lace up your shoes
Ay Oh Ay Ohhh
Here's how we do:

Run, baby, run
Don't ever look back.
They'll tear us apart
If you give them the chance.
Don't sell your heart.
Don't say we're not meant to be.
Run, baby, run.
Forever will be
You and me.

Check yes Juliet
I'll be waiting
Wishing, wanting
Yours for the taking.
Just sneak out
And don't tell a soul goodbye.

Check yes Juliet
Here's the countdown
3... 2... 1... now fall in my arms now
They can change the locks
Don't let them change your mind

Lace up your shoes
Eh Oh Eh Ohhh
Here's how we do

Run, baby, run
Don't ever look back
They'll tear us apart
If you give them the chance
Don't sell your heart
Don't say we are not meant to be
Run baby run
Forever we'll be
You and me

We're flying through the night
We're flying through the night
Way up high,
The view from here is getting better with
You by my side

Run baby run
Don't ever look back
They'll tear us apart
If you give them the chance
Don't sell your heart
Don't say we are not meant to be
Run baby run
Forever will be...

Run baby run
Don't ever look back
They'll tear us apart
If you give them the chance
Don't sell your heart
Don't say we are not meant to be
Run baby run
Forever will be
You and me
You and me
You and me

sitter och pluggar

Svenska. Inte kul. har suttut och läst om abort ganska länge nu men ändå känns det inte som om det är tillräckligt mycke. Jag  duschade en stund sen och fixade till min lugg för det var konstig så jag hoppas det inte blir så svårt att fixa den nu... iaf så måste jag fortsätta med svenskan. Har lyssnat på riktigt mycke musik på senaste tiden just nu sitter jag och lussnar på EN HELT NY VÄRLD- ALADDIN haha den är så söt :)

Puss♥Sjung med! I know u know the lyrics

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från Cassandra det var ganska kul förutom att jag i slutet av kvällen fick slut på skratt och ver tråkig. speciellt när vi kollade på Björn... men men :) kul var det iaf. jag sommnade konstigt nog först och vaknade ganska tidigt. När Cassie och Sara var vakna så gick de och gjorde frukost och jag gick ut med diesel :) det blev en ganska lång promenad men när man senare fick nånting i magen var det inte hellt fel :) Ajusste vi kollade på massor med CSA avsnitt och jag som inte brukatr kolla på sånt tyckte att det var faktist ganska bra. Nu måste jag plugga jag har en teknik uppgift som väntar och steg 26 i svenska. Svenskan ska vara klart först för min lärare blir nog inte så glad om jag inte gör något som skulle vara klart cirka en vecka sen..
Vad har ni för er idag?

Puss ♥

                                  

Utmaning

Jag blev utmanad av söta Cassandra!

Regler:

· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/(o)vanor:

  1. Jag är jätte rädd att såra någon.
  2. Jag kan lyssna på en och samma låt tillockmed en vecka utan att tröttna på den
  3. Jag kan värkligen inte få mig själv i arbete. Mina lärare får klaga och tjata på mig för att något ska hända.
  4. Om någon känner sig utanför kan jag också göra det.
  5. Jag ville bli psykolog ett tag sen. Men jag träffade några elever som pluggade psykologi och de bettede sig som zombies så jag ångrade mig.
  6. Min mamma kommer från Polen och min pappa från Peru det är ju en udda blandning (a)
  7. jag har 2 småsyskon en lilla syster(9) och en lille bror(3)
  8. jag har varit bästa kompis med Cassandra sen 2:an


Jag utmanar: Alla som vill och orkar (a)<3


Nu ska jag plugga PUSS ♥


Hej hej

Det var ett bra tag sen jag bloggade men nu hoppas jag att jag kan vara på G igen :) Sara sov hos mig idag och jag hade inte på mycket tid. under de dagarna jag inte bloggat har jag bara PLUGGAT så det skulle nog inte varit så roliga inlägg ändå.(a)  Idag hade vi två tänkt att gå till Cassie och Björn:) (Björn Gusstafson DVD:n ) haha jag och sara pratade nyss om hur mycket vi gillar att vara hos cassie för det är Stort och man kan alltid hitta på något att göra (a)  som typ leka med Diesel , spela guitar hero eller så kollar man hellt enkelt på vänner och dricker te :P 

Vad är era planer idag ?

Puss ♥God natt<3

Säger jag efter en hel dag spingande och stressande... Jag har precis sett Djävulen Bär Prada och den var väll helt okej :). Ajusste läste saras berättelse  som går att läsas här! Den var ganska söt,  hon är  med i en tävling  som ATL ( All Time Low) gör på buzznet där kan man vinna fina priser (a)
jag ska gå och lägga mig nu mamma stack in huvet nyss och sa GÅ OCH LÄGG DIG så det är nog bäst jag gör det. Ska för en gång skull försöka vakna tidigt så att jag kan blogga om jag hinner får vi se :)  

Puss Puss ♥ och Godnatt

 

Hej

Förlåt att jag inte bloggat så mycket men när jag kom hem så satte jag mig och pluggade för att jag har började plugga ganska bra i skolan och då ville jag att det skulle gå lika bra nu men det gjorde det inte. jag skrev om debatt ämnen. det ska vara några stycken men jag orkade bara skriva om en. Dödshjälp. Det är inte ett så roligt ämne men man kan hitta mycka om det. :) Jag kollade på WALL-E igår och jag tyckte att den var ganska söt :) Nu håller jag på att laddar ner Djävulen Bär Prada. Någon som har sett den?
Min dag var inte så speciell satt med Petronella och jobbade Teknik¨det var ganska tråkit (att jobba teknik asså) efter skolan åkte jag direkt hem och plugga lite till.

Någon som har gjort något kul idag ?


PUSS ♥god kväll

Tjohejsan alla fina : )

har precis kommit hem från Corps Bride repet det var riktigt kul idag ! Jag har bilder som kommer här nedan!
Vi fick ha våra kläder på oss det var kul! Förutom att jag fick vara mina egna roller var jag tvungen att ta över för Alice som ska spela Viktor Van Dort :P Haha blev lite svårt när Viktor och Mayhew(jag) sulle samtala haha men kul var det iaf!

Jag har laddat ner Wall-E som jag tänker kolla på nu. Ska bara fixa något litet att käka och TE såklart :)

BILDER


Snygga Tove i sin spindel kostym

Siri som Kapten Bonejangles

Helena som Hildegard och Jenny som  Emily (Corps Bride )

De 2 söta brudarna Corps Bride och Viktoria Evegl


Siri och Fancine som spelar Fru Eveglot


Har många fler bilder men orkar inte lägga upp
bloggar senare Puss ♥  

 

Lyssna hela låten

Min dag har varit hellt okej :) har bara riktigt ont i huvet. det var engelska och idrott idag :) på engelskan hade vi bara ett vanligt arbets pass. och på gympan körde vi BADMINTON! :D My LOVE. Haha  

Nu har jag lite ont i huvet och skulle villja gå och lägga mig igentligen  men nej nej så blir det inte. jag måste på Musikalen. Hade tänkt åka lite tidigare ska testa scen kläderna å så igen : ) idag på musikalen ska vi ha SMINK KURS och ett genomdrag : P haha får se om jag lär mig min sminkning  Hur har er dag varit?Den här låten är en cover av McFLY vem som gjorde orginal versionen har jag inte en aning om(a)

Här är texten till låten!

Tom]
When your down and troubled
And you need a helping hand
And nothing, oh nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest nights

You just call out my name
And you know where ever I am
I'll come running yeah to see you again
Winter, Spring, Summer or Fall
All you gotta do is call
And I'll be there, yeah yeah yeah
You've got a friend
Oh

[Danny]
If the sky above you
Should turn dark and full of clouds
And that old north wind should begin to blow
Keep your head together
And call my name out loud, yeah
Soon I'll be knocking upon your door

You just call out my name
And you know where ever I am
I'll come running, oh yes I will
To see you again
Winter, Spring, Summer or Fall yeah
All you have to do is call
And I'll be there, yeah yeah yeah

[Tom]
Hey ain't it good to know that you've got a friend
People can be so cold
They'll hurt you and desert you
Well they'll take your soul if you let them
Oh yeah but don't you let them

[Danny]
You just call out my name
And you know where ever I am
I'll come running to see you again
Oh baby
Don't you know about
Winter, Spring, Summer or Fall
Hey now
All you got to do is call
Lord I'll be there, yes I will
You've got a friend

[Tom]
Oh you got a friend

[Danny]
Ain't it good to know

[Tom&&Danny]
You gotta friend

[Danny]
Ain't it good to know

[Tom&&Danny]
You gotta a friend

[Danny]
Oh yeah

[Tom&&Danny]
You got a friendHa det så bra så bloggar jag senare :) Puss ♥


VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!

Allt blir bara sjukt nu! Alla är sura, ledsna eller allt möjligt! Själv har jag inte heller mått så värst bra p.g.a Gymnasie val, kompisar å sånt skit. Fast så hade jag iaf koll på vad som händer men nu?! Inte ett skit. Har JAG GJORT NÅGOT?! ( om jag tänker efter så är det inte så mycket som jag har gjort) men om andra nu tycker det så kan de svara vrf! åh jag blir bara trött på allt skit!

Ska inte slösa tid på att ge er massa av mina tråkigheter jag går och lägger mig ist.


Puss ♥

 

Update
Förlåt för det där var bara tvungen att få ur mig lite. men alla betersig konstigt hellt plötsligt! och vrf? Ingen aning! Och nu har jag bestämmt mig att sluta bry mig så mycket om vem som är sur eller så. visst om mina närmsta kompisar blir sura men jag känner att jag orkar inte lägga ner tid på såna onödigheter nu. Snart är denna termin ocks slut och många av oss går skillda vägar....
Vi hörs imorgon Puss!

Hej hej!

Har inte bloggat på ett bra tag nu känns det som men jag har inte mått så bra... har varit riktigt sömnig de senaste dagarna och bara varit hängig. men nu blir det bättring. Fast jag fortvarande är lite trött (a) Idag har jag inte gjort så myckat i skolan. Det var Spanska och Svenska lektion idag sen satt jag mest med sara och sofia. Vi satt och läste lite i en tidning där McFLY är med YEEY (a) å så inte speciellt kul. Nu ska jag til Farsta C ska bara äta nåtgot först. Jag kommer inte hem föräns vid 7 halv 8 så det blir inlägg nån gång då(a)´

Hur har er dag varit ?

Puss ♥   


 


Eftersom det tar tid innan mitt inlägg kommer så får ni nöja er med en låt men McFLY
Det blev Obviously! Säg vad ni tyckte om den :D

Bloggar med C

Hej hej!
jag vet jag skulle bloggat imorse men jag vaknade lite sent och hann inte i'm sooooo sorry!  Nu sitter jag hemma hos mig med mäster bloggaren Cassandra (a) haha hon bloggar ju typ dubbelt så mycke(a) Idag så hade vi teknink i skolan skulle skriva om olika tekniker. typ Bioteknik å så inte kul och allt skulle vara inne idag också! plus att våran lärare har blivit sträng hellt plötsligt och hotar oss att maila hem när vi inte gjort något. haha sjukt

men nu ska jag vara lite social mot Cassie :D Hur har er dag varit ?


Puss ♥


                                                                        

Godnatt alla barn och vuxna<3

Nu ska Karolina gå och lägga sig och få sig sin skönhets sömn  haha va divig jag låter : ) men men jag ska som sagt gå och lägga mig. Matten är nästan klar. Bara en och annan uppgift som jag behöver gradskiva på och det hittade jag konstigt nog inte här hemma.

Jusste filmen DEN VAR SKITDUNDERSUPERMEGABRA! Enligt mig. När filmen hade tagit slut satt jag dränkt i tårar ( jag är förkyld också så det kom några extra) och tänkte alla möjliga tankar i huvet. Så den som läser det här och har inte sätt The Notebook måste värkligen se den! Jag älskar den!

Ska nog avsluta här. Måste få lite sömn. Det har det inte varit så mycket av under helgen p.g.a teater rep och sena läxläsningar det är inte att rekomendera ska jag lova! Vi får se om jag bloggar på morgonen eller inte, ska försöka men om inte så önskar jag er alla en TREVLIG MÅNDAG :)

God natt sov gott <3

 
                                                                            


Borta Bra Men Hemma Bäst.

Nu är jag Äntligen hemma! har varit borta ett ganska bra tag på teatern men nu är man hemma! vi prövade kläder och körde rep. med alla små detaljer så det var ganska kul. jag vet nu vilka replikar jag måste lära mig lite mer å så :)

Hur har er dag varit?

Nu ska jag kolla på efterlängtade The Notebook som alla säger är skit bra : )

Puss ♥                                                        


God morsning!
Hej hej
här sitter jag trött som bara den men men. Vi har teater idag igen och jag känner att jag inte pallar med det nästan idag är jätte trött från igår och mumöret är inte heller på topp om jag ska erkänna. jag kommer hem efter klockan 5 eller 6 för jag ska in till stan en snbbis efter.. och ikväll blir det inte så mycket kul måste göra klart matte pappren å så. Jag klickade på en länk i Sweet life stiles blogg och där kunde man se vilken Cullen medlem man var. och jag är mest lik
Carlisle haha där ser man :)

Aja nu måste jag sluta min lilla syster ska spela. Puss♥ 


natti natti världen

Ja nu ska jag typ sova. Först ska jag fixa the å lite sånna grejjer sen är det dags att krypa ner i sängen med nya sköna lakan :) Jag är riktigt trött men jag laddar ner The notebook nu och alla säger att den är skit bra och jag vill gärna se den. det är cirka en halvtimme kvar för den att laddas och det har i stort sätt bara laddats i 10 min. så jag vet inte kolla eller inte kolla? Jag ska ju upp tidigt imorgon klockan 09:30 ska jag vara på teatern och måla "kyrkoporten" till musikalen. Och så ska jag vara där till 16:30 jag sa ju det förr och jag säger det igen jag är där hela dagarna nästan som att bo : ) Ska jag kolla eller inte den håller på i hela 2 timmar orkar jag det ? Ingen aning! men men vi syns här imorgon morgon igen :)


Sov gott Puss ♥

                                                                        


About a Boy

Hejsan!
vad gör ni? jag sitter just nu och kollar på About a boy och den är ju lite söt  : ). Roligaste var nog när han dödade ankan...  Mamma har precis lagt pizza i ugnen och det ska bli MUMS : ). mammas hemlagade pizza är skit gött.

Hur har er dag varit ? gjort något kul ? hur blir kvällen då?

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

Puss ♥  

                                                  

Home Sweet Home

Så var man äntligen hemma. Att vara på en teater hela dagen lång är ganska jobbigt efter ett tag. Idag körde vi ett snabb genomgång sen var det lunch och dans i 3 timmar, det är ju musikal så dans är ju en måste:) Fick reda på att jag ska sjunga i dansen också. Kommer blir så nervös när dagen väl kommer. men men. Imorgon ska jag tillbaka till teatern. vi ska kära ett teknik rep och vi kommer köra med teater kläderna på. det kommer att bli varmt jag som ska stå i jacka hela tiden, haha jaja vi får se hur det blir. : ) nu är jag iallafall sjukt hungrig drack bara en yogurt idag så nu ska jag äta spagetti : )  Senare ikväll blir det film med familjen och så ska jag försöka fixa singstar abba skivan som värkar ha slutat fungera enligt lilla sysrran men vi får se.

Vad är era planer för ikväll då ? Ska ni partaya eller ta det lungt? Det är ju trots allt en Lördag :) 

Nu måste jag få i mig något i magen så ni får ha det så bra och hålla utkik efter nästa inlägg :)


Puss ♥ 


                                            


God morgon.

Här sitter jag lite smått stressad. Ska gå om 25 minuter och håller på att plattar håret nu. mina planer för idag är att vara på teatern  från halv elva till typ fyra och sen ska jag på troundervisning. Så är det någon som vill något är det bara att ringa på min mobil :P

Vad är era planer för idag då ? <3

Jag kommer inte blogga igen förrens ikväll så ha de gött så syns vi senare. jag vet mitt inlägg var inte så roligt men jag har lite brådis så måste skynda mig

Puss ♥


                                                                           

Baka baka liten kaka

Hej!
tog en paus från pluggandet och började baka en Banan kaka med valnötter och choklad! mums! Jag och Sarah bakade en sån i falun på hemkunskapen. Och den blev lyckad :P så jag hoppas att den blir lika lyckad för mig också :P Jag har fortvarande inte gjort klart svenskan jag har inte enns börjat aj aj aj. Men min matte är nästan klar så det är jag glad över : ) lite senare ska jag åka till högdalen och möta en kompis och få mitt bio kort. Sen ska ja väll plugga lite till. Jag hade tänkt kolla på let's dance för första gången på svenska. annars kollade jag bara på Polska versjonen..

nu ska kakan ut jag bloggar lite senare Ha det gött ♥


                                                                               


God morgon

Säger jag klockan 13 (a) Jag sov ganska länge idag så nu måste jag sätta igång med pluggandet. Och åter igen är det svenska och matte som gäller idag... idag får jag ta och jobba på riktigt bra för att i helgen så kommer jag inte ha så mycket tid. Ska typ "bo" på teatern.  Vi har helg rep både lördag och söndag. haha.

Kvällsplaner: Ingen aning  om jag hinner klart med allt som jag ska plugga med idag så blir det väll film kväll med Familjen. Eller så.  Vad ska ni göra ikväll?


Tjingeling ♥        


                                                                                 
                                                                          

Stop

Hejsan.
Ett tag sen tog det stop  i min hjärna den strejkar den vill inte plugga mer. Då får jag väll ta och göra det imorgon då :P
Jag sitter nu i min säng med en kopp Mango te och lyssnar på The Maines skiva Can't stop, Won't stop den är faktist bra :). Har inte lyssnat på dem så mycke. Bara när sara satt hörluren i örat på mig och sagt att låten är skit bra :) Och hon hade rätt :)
jag börjar bli lite trött faktist. Imorgon är det ingen skola igen så då får jag plugga här hemma igen :)

God natt till alla som sover eller ska sova ♥

                                                                      

Me don't like matte!

hej hej!
har suttit hela dagen och pluggat matte Ush jag gillar inte matte.Sen satt jag ett tag med Gitarren och försökte komma på låt texter till låten man måste göra om man ska ha MVG i musik som nu jag ska ha. Det gick inte heller så bra. men men...
Nu ska jag plugga svenska ett tag.

Puss ♥
 

                                                               

God morgon

hej hej!
jag vaknade precis och kan ni tänka er? Att det första jag gör idag är inget mindre att blogga :)  snart måsta jag gå upp... det är ingen skola idag för att vi har hemstudiedag både idag och imorgon. Så idag blir det plugg. Måste göra matte blad som vi fick igår och steg 26 i svenska Cassie sa att det går och fixa :) För hon har redan gjort dem stegen :) och om ja får lite tid över måste jag börja med Engelska ska skriva en berättelse på engelska :P  det är nog det som är dagens planer :) Vad är era planer för idag?

nu ska jag sluta. Puss         


                                                                              


En låt kanske?

Enligt mig en sjukt bra och riktig rolig låt från ROBIN HOOD
[Lille John:]
Kom nu med och sjung
om en engelsk kung
En elak kung, minsann
Inte var han särskilt bra,
han var rätt galen, han
En snäll och fin Kung Rikard
på sitt stora korståg drar
Och då tar han broder John
alla slantar vi har kvar
Förskräcklig han nu är som prins
Varhelst en historiebok finns
Han kallas en låssaskung av England
[Alla:]
Det är rätt åt en låtsaskung av England

Mellanspel

[Lille John:]
Han tar sig ton
på en jättetron
Och låtsas han är kung
En liten man som bara kan
Förstå sin penningpung
Han blir så sur och trumpen
Han är så smal och tunn
En riktig mammagris
han är på alla vis
Med tummen uti mun

För sent att bli kung John med rätt
Han kan bara blir Prins John en sprätt
Det är rätt åt en låtsaskung av England
Så, ta och lägg på ett extra kol

Mellanspel

Han beskattar oss
så hårt han kan
Han tar vår sista slant
Kung Rikards krona är för stor
För en sådan fjantig klant
Men så länge det finns starka män
i Robins glada gäng
Så finns det alltid något sätt
att ta tillbaka varenda peng
När John försöker ta oss kallt
Har Robin redan tagit allt

En löjlig och omöjlig
kung av England

Den gnatiga, tjatiga
Tramsiga, flamsiga
Knäppiga, deppiga
Bråkiga, tråkiga
Bökiga stökiga
Knöliga, söliga

Prins John,
En låtsas kung av England

Onsdag Skolstart!

Hej hej!
JAG VET! Jag sa att jag skulle blogga varje dag å så men jag hann bara inte igår är jätte ledsen. Men nu så rycker vi upp oss right? haha. Igår så var det inte så mycke att blogga om igentligen. Det kom äntligen lite snö till oss och hela familjen tog med sig pulkorna för att åka det var ganska kul :) Har ni åkt något? Skidor , pulka eller snowboard? Har ni ens snö hos er? Sen gick vi hem och drack te/ varm choklad och kollade på film tillsammans disney SÅ KLART! det var mysigt :) Så var min tisdag.

Och så kom den efterlängtade Onsdagen! Skolstart! Ja jag tycker att det är kul med skola då har man sysselsättning under veckorna och sedan kan man njuta av helgen när den ÄNTLIGEN kommer. Det gillar jag :) Jag klarar inte av att vara ledig mer än en vecka jag får panik. Det blir brist på sysselsättning jag sitter typ och rullar tummarna och det är inte kul. Ja men skoldagen var ju inte så mycke till skola. Vi gick igenom vilka mål man ska satsa på och så... Efter skolan gick jag hem till Sara och vi satt i hennes soffa och bara pratade lite allt möjligt och lyssnade på musik. Det var mysigt.

När jag kom hem satt mina småsyskon och kollade på Askungen och jag kunde inte låta bli att kolla på det jag med! Tiden gick och jag glömmde totalt bort att det var Musikal rep. Men jag hann till bussen exakt :) allt var bra. Tills vi började snacka om PREMIÄR dagen och den är om 35 då fick jag panik. Men det var inte det ända dåliga. Det finns en till sak som jag blev deppad över och det var att premiären är under FEBRUARI och jag vet att vi har Nationella prov i svenska då. NOT GOOD jag känner till 2 datum som är spikade för prov Tisdag 3 och torsdag 5 februari men det är typ 3 prov och jag hoppas inte att det krockar med dagarna som jag måste ta ledigt för att vi ska repa hela dagen... ush

Så jag vet att Februari kommer vara den knepigaste i mitt liv hitills  Haha önska mig lycka till. :P

Undra vilken människa som orkade läsa allt det där. men men det är jag som skriver ju:) Jag slutar aldrig prata och att blogga är som prata för mig så jag slutar aldrig att skriva :)

Hur har er dag varit ?

Nu ska jag gå fixa te och nått mer gott. :) Puss Puss ha det så bra   


                                                                                                                        

Tjohopp:)

Nu är jag faktist på ett ganska glatt humör :) För om man ska vara petig så är det tisdag idag och då innebär det att det är skola imorgon Yeeey ! Alla jag snackat med vill inte börja skolan jag är den ända som vill det. men hallå då blir det inte fler tråkiga inlägg, inge mer tjat om hur tråkigt jag har det å så : D för att i skolan händer det alltid något :)

aja jag ska sova nu. är skit trött

Puss ♥

                                       

Disney

Hej hej.
Im det är några som här läst mina tidigare inlägg så älskar jag ju disney det är ju det bästa jag vet. Men när min stressade pappa ( som skulle hinna till bussen) frågade mig om jag ville följa med på disney on ice sa jag nej. Varför? Igentligen om man ska vara ärlig så ville ja gå. Men att säga Nej kändes som det enklaste sättet. Pappa var ju stressad till bussen sammtidigt som han konkade med 2 barn i 9 och 3 års åldern (mina syskon) så jag ville nog bara inte förstöra hans planer... det var nog det. Fan. Jag måste påpeka också att jag vaknade ca 20 minuter inan de skulle gå. men jag skulle hinna visst utan "frukost" men att klä på  dig tar ju bara 2 minuter.

Ja om men inte går på den så vad ska man göra då?! Eftersom jag inte har något stort inplanerat nu längre ( planen var att vi skulle gå på Disney on ice klockan 15:00 men det blev ändrade planer) så vad gör man då? Nu tänker jag iaf börja med en GOD "frukost" vad det nu blir får vi se, jag ska ha The iaf. Och så tänker jag koppla in VHS:n och kolla på Disney film. ( får man inte gå till disney får man ta hem den på en eller annat sätt)
Ja vad ska ni göra idag då? Har ni bättre planer än jag?

Puss  ♥                                               


                                                                                

Alla borde ha en vän som sara <3


God natt <3

Jag vet att det här är första inlägget idag(Söndag) men jag har lixom inte haft tid och ork att skriva. jag sov iaf hos sara igår och det var mys som vanligt med film och god mat :)<´3 Jag älskar att vara hos sara, det är kul och hemtrevligt :) (kan man kalla det så? Jag kallar det så iaf :P) Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag spenderade mer en halva dan på att sova och andra halvan att umgås med sara lite mer och sen åka hem och tråka. så såg min dag ut. ganska deprimerande ha? men men ´jag är typ den ända som hata lov. Jag har inget att göra då. visst oftast läser jag böcker men jag har inte ens orkat gå till bibblan för att låna böcker. ( JA jag är en sån person som fortvarande lånar böcker från bibloteket) haha :)

Jag har nog inget mer att blogga om... Eh jo en sak till. Varför vill ingen komentera på bloggen utan skriver direkt i min vanliga mail? För de som inte tror det så är det faktist nån som läser min tråkiga blogg. Det är bara komentera här på bloggen knappast så att något kommer hända er eller hur?
haha jag säger att jag inte har så mycket att blogga om men ändå så skriver jag så mycket. undra vem som orkar läsa allt det här :P

Ha det så bra puss <3

Hejsan

Har precis packat min mobil med ny bra musik! :D haha ville bara säga det.
idag har jag inte gjort så mycket. bara latat mig som vanligt. Men ikväll ska jag vara med SARA<3
har ingen aning om vad vi ska göra med det blir väll mys som alltid:) typ käk film å så :) <333333333
haha jag har tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska blogga om men jag lovade att jag skulle blogga varje dag så här har ni ett inlägg till. Vad har ni för er idag då `?

aja nu ska jag kolla när min buss går sen ska jag åka till sara :)
ha det så bra <333


Höll på att glömma...

HAHA ja vi får se hur det blir med mitt nyårslöfte. För jag höll redan på att glömma att blogga :( fast nej nu ska det gå jag lovade ett inlägg dagilgen och då ska det bli det! Idag har jag suttit hemma och deeegat kollat på film som Kung Fu Panda,Mulan 1 och 2 och snart ska jag kolla på Herkules har faktist inte sett den om jag ska vara ärlig. Under de senaste dagarna har jag havt Disney feber. Bara Disner dag in och dag ut :). Fast vad skulle det vara för liv för mig utan Disney? det är typ det bästa jag vet! jag kommer ihåg när man var liten och satt och kollade på lejon kungen och så islutet när de slogs så satt jag där ihopkrupen i soffat med en kudde i famnen och vågade knapt titta. Haha å jag Älskar disney.

Ni kommer aldrig tro mig det jag lärde mig idag var nog lite roligt. Jag kan sätta upp håret utan tofs. haha jag tycker det är  lite kul för att jag har ganska kort hår och att sätta upp håret utan tofs är ganska bra jag brukar oftast glömma tofsar hemma. aja men jag tror nog jag ska sluta. Om jag bloggar senare får vi nog se.

Puss <3

Trött men ändå pigg!

♥Har ni havt en sån känsla nån gång? Att man vill sova men innerst inne så känns det som om man MÅSTE bara göra något kul eller crazy? Haha vad kan jag ta det som? Ett tecken ? På att mitt nya år kommer bli hellt crazy? Det är en timme kvar tills första dagen på det nya året är slut och jag kan inte göra ngt annat än tänka på hur det var igår kväll! det var bara FÖÖÖR KUUUL! Okej det var inte så att vi hade ett Bratparty eller ett Supparty det var bara vi fyra tjejer Jag, Cassandra, Sara och Alice.
Det började med att Cassandra kom hit och vi fixade oss litegrann. Sammtidigt så kollade vi på Mulan (typ min nya fovorit film) och mina småsyskon mördade henne med kramar och pussar jag tror de verkligen gillar henne:) sen vid klockan 5 tog vi bussen och åkte till Sara. Nu var det bara att vänta tills Alice skulle komma och så skulle vi handla för vi skulle laga mat och köpa läsk, godis och chips:) Efter att vi hade handlat lagade Sara maten  och vi andra tre satt och kollade på när Sara gjorde sin egna "matlagningsprogram" det var jätte kul! När vi ätit klart tog vi TWISTER och körde litegrann :) men jag är så ovig och förlorade hela tiden(a) men kul var det iaf! Sen fortsatte kvällen men film, singstar, godis och snack :) när klockan närmade sig 00 tog vi våra champange glas fyllda med god pomac och Tomtebloss som är ett måste under nyår följd av kameror och lite mer och ställde oss alla fyra och väntade tills att alla de fina fyrverkerierna började göra sitt. Och många var det! efter att det nästan fallit en på oss blev Cassie och Alice lite rädda så jag och Sara stannade ute själva. När den sista fyrverkeriet small begav vi oss hem till Sara och då fortsatte vi med kuligheterna som Singstar ännu en gång. Jag och Cassie sjöng falskt som fan:P Å så höll det på , Alice åkte hem vid 2 och Cassie sommnade sött vid 5. Jag och Sara sommnade en timme senare.

Vi vaknade klockan 14 av att min kära lillasyster ringde.

Så såg mitt nyår ut. Hur såg din ut?

Nu måste jag gå ska kolla på En prinsessas dagbok 2 jag har inte sett den så hoppas att den blir bra! sen är det bara gå och lägga sig


Godnatt sov sött

LÅTEN HAR MED SIG MINNEN :D haha

              

Gott nytt 2009 !!

Hello!

SItter just nu och kollar på 10 år med Parlamentet! ÅÅÅ jag älskar Parlamentet det är så KUL! Hahaha. Björn Gusstavson är typ Bäst! Hahaha mitt nyårsfirande var RIKTIGT LYCKAD. Jag var Sara, Cassandra  och Alice! Det var skit kul! Jag bloggar mera senare nu ska jag hjälpa Lilla systern med en sak :)

Ha det bäst och Hoppas Erat 2009 blir UNDERBART!

RSS 2.0