3 underbara dar

Jag har en super känsla i hela kroppen! En sån som jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Igår hade jag en sjukligt rolig dag at emilies crib! Hennes villa är enorm och jag är avundsjuk på den! Vi som var där var Jag, Bänani, Frugan, Sara, Ulf (Engla), Memile, Polliver och Woo- boy! Vi kollade på film, myste, körde sanning och konsekvens, käkade pizza och skrattade som fan! Haha det ända jag kan säga är DET MÅSTE GÖRAS OM! Det var super kul! :)  Det är EN av de underbara dagarna!

Nummer 2 is TOODAY! Det som är posetivt är Pyntningen! Vi har julpyntat idag jag har försökt koka julcola blev i stort sätt misslyckat eftersom den typ blev klumpar men i smaken var det gott! haha Sen har det varit en skön stämning med familjen med allt det här inför julen! SÅ mysigt!

Och dag nummer 3 blir imorn! Då ska jag se Paramore!!! UNDERBART! Har längtat efter den här dagen LÄÄÄNGE! Det kommer bli en underbar dag!

Nu ska jag dra! Ha det bäst! :) <3


Nu e de jul igen!


All i want for christmas is you

Har nyss duschat nu läser jag slutet på min bok!

hej hej kände att jag kanske borde blogga lite har varit beroende av att läsa andras men när man läst klart alla så har man inget annat att göra. Sitter i alla fall här och ska snart ta tag i min fina bok "The Host" (som jag hade problem med att börja men nu går det fint fin snart är det slut:( ) Självklart läser jag den på engelska eftersom jag tycker böckerna verkar bättre då och jag lär mig lite mer också! :)

I alla fall för dem som inte vet har jag skaffat mig riktiga glasögon igen. Inte så starka men jag skipper ha ont i huvudet och ögonen efter en hel dag (speciellt när jag läser ganska mycke). Och det känns superskönt! under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med en hel del, varit i polen där man festat pluggat skiten ur mig men ändå fått besvikelse, stått på Älvsjö Mässan och hunnit se New Moon!

Polen var SUUUPER KUL nu när man tänker efter faktist, att umgås med kusinerna så mycket under en vecka att vakna upp klockan 6 på morgonen för att gå och se Michael's Jackson's  film "this is it" och att snacka strunt träffa deras galna kompisar, att kratta löv när det känns som minus grader ute! Asså det är massvis som hände där och jag är glad att jag fick möjlighet att åka till polen själv för en gångs skull! :)

Stå Älvsjö mässan var annorlunda man såg massor med nya ansikten och fick för en gångs skull gå fram och prata med människorna utan att dom tyckte att man var knasig! haha

Och New Moon vad ska man säga? Besvikelse egentligen efter att ha läst boken så blev det ganska knas i filmen. Det ända man inte vill klaga på är varulvarnas SNYGGA MAGAR det ända jag har att säga är RAAAARW! haha :D

Aja nu måste jag gå ska först skriva klart min svenska och sen läsa ut min bok och då kanske jag kan börja på den nya boken jag köpte idag som alla säger är bra men ÄKLIG "Våtmarker" heter den nån som läst den? :)

PUSSS <3

Jag för bara nån sekund sen! :)Älskar den här låten den knarkas av mig ganska ofta nu! Man in the mirror- The awsome Michael Jackson!

Gårdagens fest diss dagens mini fest HISS!

Hola mis amigos! Como estan todos? Yo estoy prima! Och typ där tog mitt spanska vocabulär slut haha! :P men det gör inget för jag är SJUUUKT GLAD NU! :) Min PAPI och MAMI är på fest humör. Vad gör man då? Jo man fixar en fest! :) Papi är "DJ" med YouTube i högsta hugg och söker på alla möjliga gamla låtar som alltid kommer vara bra speciellt sånadära latinska som jag blir så jäkla glad av! Ni vet typ vad jag menar va? Hahah så jäkla roooligt! :)
Nu ska jag fortsätta dansa på "dans golvet" (vardagsrumsgolvet) haha vi hörs nån gång senare eller nått sånt! Eller ska vi göra det enkelt vi ses när jag skriver! :)

PUSS ♥

 KAOMA- Lambada


Ritchie Valens- La bamba


MR. President- Coco Jambo

 
Lou Bega -Mambo Nr 5


Dance your ass of now bitches! :)

låten som fick mig le när allt såg grått ut igårHejsan...
Igår var halloween festen som vi i elevrådet hade fixat till för alla för att för en gångs skull ha lite kul och få möjligheten att umgås lite med de flästa i skolan. Vill ni veta hur det gick? Det gick skit... Folk blev fulla och tiog sönder lampor, bord och dörrar så jäkla onödigt. De som känner mig vet bra att jag är i behov av en viss kontroll efetrsom det blir knas annars hos mig... Hur gick de då? Jo det slutade med att ja blev arg och så sur att jag för första gången började gråta av att jag var så sur och när de tårarna kom så grät jag för varje lite små sak. Jag glömmde till och med min KUSINS födelsedag som är idag! Asså ah det började okej om jag ska vara ärlig med det knasade till sig totalt i slutet... där har ni en liten del av festen.. Det ända jag vill göra är att tacka resten av elevrådet vi alla skötte det änå ganska bra!

Nu ska jag dra ska på religion snart och måste duscha och fixa mig innan det. Vi hörs senare för jag tror jag bloggar lite mer senare! :)


PUSS

Och en sak till:Grattis på födelsedagen älskade kusin vitamin!! Hoppas den blir bäst! jag älskar dig <3333

2 steg närmare till Geek Karro!

Hahaha Ibland kan jag bara vara för busig. I alla fall så har jag inte bloggat på ett tag för att jag har hellt enkelt inte pallat men eftersom min älskade vän Ulf (Engla) sa att jag borde blogga lite mer så gör jag det nu! :) <3

I alla fall var inne på lilla syrrans Blogg nyss och det ända jag har att säga är OMG vad är det med den tjejen? Hon skriver CHILLLA typ 500 gånger i ett inlägg! haha man ser att hon är ny i det här! :)

Aja nu ska jag förklara rubiken! Idag fick jag min bettskena och det tycker jag är lite geek och andra anledningen är att jag har skaffat mig GLAJJOR de kommer om typ 1-2 veckor och ouuufff så het jag är HAHA jag skojar bra. Inte het nånstanns! haha så jag är snart sjukt geek!

Jag har i alla fall myyycke på G nu! För det första jag har fått en system kamera! WOHO! Imorn är det Halloweenfest a'la IKG och kommer blir GRYYYMT och på måndag åker jag till Polen till min kusins 18-års fest! :) Nu måste jag sluta nu får ha det bäst så hörs vi innan jag sticker till POLEN jag lovar! :)


 PUSSS  (klicka på bilden för större)

Sitter och kollar på Djävulen Bär Prada

Så jag bloggar senare det ända jag har att säga är att jag har fått en systemkamera! :DLyssna på den här medans jag Kollar på film

Puss hej! <3

RSS 2.0