Sitter i skolan!

Tjenare!

just nu sitter jag i skolan och lyffar med Anna Alex och Nicole när jag igentligen borde gå igenom spanskan och franskan eftersom jag har lektion snart men det är mycke roligare att lyssna på när Anna pratar italienska! Hon har så rolig koppling till allt som tex: Färskpressad Juice- spremutta (lr nått) och anna kommer ihåg det genom att säga sperma och mutta! haha hon är så söt!  jag mår i alla fall bättre idag och jag är faktist suuuuper glad inga ledsna miner idag int! :) eller det är fett tomt för att naturarna är typ booorta! Eller de har lämnat oss de är i KNC. :P

det blev ett flumm inlägg men ändå! Nu måste jag sluta och faktist gå igenom språket! :)

Ha det bäst! Puss

Snart är det dags att sussa!

Har precis lyckats roffa åt mig datan en snabbis och bestämmde mig att BLOGGA! Det är en udda prioritering av mig men men. Idag har dagen varit ganska okej! Jag fick ÄNTLIGEN träffa min bebis Anna Banan som kommit hem från TURKIET hon var borta i en hel vecka fattar ni hur länge det är?:O GUUUD SÅ JAG HAR SAKNAT HENNE! Jag fick ett super gullit armband av henne det är rosa! :) Jag visar den nån dag!
Ni kan aldrig gissa frillan på mig idag! jag vågade faktist ha MITT BENA haha så duktig är jag! :) Efter skolan gick jag anna billal och några till och käkade kebab eller dem käkade jag var konstigt nog inte hungrig. Medans de satt och käkade maten så lyckades jag tänka på mycke skit som händer i livet (vi går inte in på det här) och typ deppade ner mig så jag var inte så social mot dem... och nått hellt mysko hände på vägen hem, jag satt och tänkte på samma bullshit och utan att jag märkte det så började det rinna tårar på mig och det är första gången jag gör nått sånt på BUSSEN. Kan gissa att tjejen som satt mitt imot mig undrade vad det var för fel! haha!

Aja det är lite kort under dagen typ. Kanske inte världens roligaste inlägg men men!

PUES <3

Mama Africa och Mittbena!



Jag har trallat runt med mitt bena hela eftermiddagen känndes som om mitt hår behövde nått nytt så vad tycks? Vågar man traska så till skolan imorn kanske? Haha vi får se!
I alla fall planen var ju att Plugga idag juh visst gissa vad? Jag har inte gjort ett piss! Eller jo jag har skrivit 3 rader på novellen men sen inge mer, FAN men när jag kommer hem senare så ska jag sätta mig och skriva klart den jäveln! hihi nu är jag sur! Då kanske ni undrar vad jag gjort ist? Jo hade en inpackning i håret som jag sen glömde bort och hade i en och en halv timme och lyssnade på en suuuperbra låt som Billal spelade för mig i torsdags! Hihi man vill bara dansa till den och den är sjuuukt skön! Älskar den fan!

Vi ses senare ikväll! PUSSSS <3


LÅTEN som jag trallat på hela dagen :)  Panetoz - Mama Africa


Godmorgon!

Klockan är snart 10 och jag sitter och lyssnar på covern ni vet den här. Och jag är faktist superpigg konstigt nog.
Dagens planer är :

KYRKA klockan 12
PLUGGA både matte och svenska samt spanska när jag kommer hem.
ÅKA TILL VÅRBY  och vinka Hej Då till Farmor och Farfar som åker imorn ♥

Så ja det är mina planer idag! ush matte säger jag bara, är det nån smart som orkar pallra sig hit och plugga med mig? Har ni nått annat kul för er? Jag skulle träffat Anna Banan som kom hem från Turkiet nu i natt men hon behöver vila den sötnosen! Och jag fattar henne LUNGT efter en lång resa så måste man ju sova ut och så, men som tur är ses vi i skolan imorn! :D Åh vad jag saknat henne!

Nu måste jag sluta ska börja fixa mig. hm.. vad ska man ha på sig? jag får leta i garderoben :)

vi hörs senare  PUSS <3


Har du någon gång kännt att...?

Att en hellt random låt som nån skrivit känndes som om den var skriven till DIG? Det värsta är att det får än att tänka till på många olika sätt och så mår man antingen bättre av den låten eller sämre men den betyder oftast sjukt mycket för än. Idag fick jag höra en Cover på låten "everything you want" av "vertical horizon" covern var gjord av ett underbart band som jag prenumenerar på youtube som heter Boyce Avenue. Låten gick rakt in i hjärtat och nu kan jag inte sluta lyssna på den.

PUSS


 Everything you want- Vertical Horizon cover med Boyce Avenue



"Everything You Want"

Somewhere there's speaking
It's already coming in
Oh and it's rising at the back of your mind
You never could get it
Unless you were fed it
Now you're here and you don't know why

But under skinned knees and the skid marks
Past the places where you used to learn
You howl and listen
Listen and wait for the
Echoes of angels who won't return

[Chorus]
He's everything you want
He's everything you need
He's everything inside of you
That you wish you could be
He says all the right things
At exactly the right time
But he means nothing to you
And you don't know why

You're waiting for someone
To put you together
You're waiting for someone to push you away
There's always another wound to discover
There's always something more you wish he'd say

[Chorus]

But you'll just sit tight
And watch it unwind
It's only what you're asking for
And you'll be just fine
With all of your time
It's only what you're waiting for

Out of the island
Into the highway
Past the places where you might have turned
You never did notice
But you still hide away
The anger of angels who won't return

[Chorus]
I am everything you want
I am everything you need
I am everything inside of you
That you wish you could be
I say all the right things
At exactly the right time
But I mean nothing to you and I don't know why
And I don't know why
Why
I don't know


Idag var det kalas

Tjenare tänkte att jag skulle göra ett snabbt inlägg för att snart måste jag springa och fortsätta leka med alla barn som är här! Min lillebror firas i alla fall idag och det är massvis med folk här med sina barn, så jag har fått leka hela dagen! haha det har varit kul och ändå hemskt eftersom det har varit bråk och gråt men ändå skratt haha :) Har ingen aning hur länge alla kommer stanna men jag måste snart sätta igång och skriva novellen! och gissa vad INATT KOMMER MIN ANNA HEM FRÅN TURKIET! Hon var borta i en vecka men guuuud så jag saknar henne!<3


Mina kusiner, lilla syster och jag! :) Ser ni vad vi tjejer gjort med läpparna?


Vi skickar pussar till er alla! :)

PUSS

Du är så jävla saknad thess! <3



Kollade nyss in på Rebekkas Fb så hade hon kontaktat Sajjk och frågat om han kunde gör en låt för denna underbara person och han gick med på det. Tack så otroligt säger jag bara! Låten är underbar och den får mig att minnas alla fina stunder med thess. Tack Sajjk och So Fet Len!

Plugg plugg plugg!

Hejsan!

det var länge sen visst? Men men sånt händer idag hade jag studiedag och planen var att plugga hela dagen men FUCK också så ska jag inte lyckas hålla det och ist sitter jag och youtubar eller nått annat tråkigt under dagen och sen märker man att klockan är mycke och får stressa sig till Farsta för att möta mamma och köpa en skinn jacka (ja ni hörde rätt jag äger just nu en sådan) samt rött rosa läppstift (vad ska det vara bra för?) och sen får man gå vidare till en super rolig teater och komma hem klockan 9 och märka att man missat Idol som man känner att man bara måste se för att annars blir man en NOOB för man hänger inte med vad som hände annars. Så man vet att inan man går och lägger sig ska man gå in på TV4 och kolla på det man missade samt att man har värsta brevet kvar att skriva som bara MÅSTE vara klart till imorn annars så slaktas man, och hur ska det gå när ögonen stängs p.g.a att man suttit och snackat i telen med en person hela natten så att man bara sovit i 2 timmar.

AHHHHHH PANIK FÖR FAN!

Ni som fattade detta kompiserade inägget borde få ett pris! nu måste jag plugga vidare  ush! Pues

Inga Bekymmer

Hakuna matata, de är ord som är bra
Hakuna matata, gör att man blir glad
Finns inga bekymmer, man är lycklig var dag .....

Det är vissa dagar man vill ha ett sånt ord som "löser alla problem"  visst skulle det vara bra? Jag skulle nog vara det lyckligaste personen nu? :) Haha
Men nu får alla som läser den här tråkiga bloggen få veta : Jag ska sluta bry mig om all bull shit som sprids. Jag vet nog bäst om det är sant visst?

Snart är Lejonkungen slut och efter det ska jag duscha sen plugga matte och geo så om det finns någon vänlig själ som vill hjälpa mig med det speciellt matte skulle jag vara evigt tacksamm! ush alla har nog fattat att jag hatar matte? :P

Aja ska kolla vidare nu ska Simba springa och möta hans Farbror! haha

Pues  




Tjenis!

Kom hem nyss från kyrkan träffade inte Carro idag för att vi båda är lite sjuka .. Men det blir en annan dag! Nu ska jag ta på mig mina mjukis kläder och fixa lite te och popcorn och bänka mig framför ännu en disney film vill bli friskare till imorn! 

Ha en bra söndag! Pues

p.s Är jag den ända här i värden med så dåligt självförtroende...?


Home by myself...

Tjenis. 

Just nu sitter jag på ballkongen med flera lager kläder och täcket upp till halsen, lyssnar på regnet som öser ner och dricker typ den 452 te koppen och har tråkigt! Mamma sa att inte åka till Cassie för att jag skulle lungt ha smittat alla och det är inte nått jag skulle villja att de skulle gå igenom. Jag mår verkligen skit. Iallafall har jag nyss kollat på Skönheten och odjuret så bra film! Och snart ska jag duscha sedan ska jag kolla på Aladdin! Kollade på den lite i skolan nån dag sen när Billal hade med sig sin data... men då var det på Engelska och det är ju inte samma sak. Höra en " En hellt ny värd" det var ju bara knäppt :P haha!

aja nu ska jag hitta på nått att göra.. ha det bäst Pues <3

Är förkyld...

hejsan!
Sitter hemma och är sjuk typiskt va? Den här helgen händer det saker och jag sitter hemma själv! Då känner man sig ledsen i ögat...
Men men ikväll ska jag KANSKE till cassie än så länge sa pappa att det inte är nån bra ide..
Under tiden har jag bänkat mig framför tv:n och några gammla godingar nämligen mina bästa vänner VHS disney filmer har valt Skönheten och Odjuret , Aladdin och Lejonkungen alla är käleksfilmer perfekt när man sitter hemma och är deppad? Kanske inte men de är sjukt bra! Tänk att ha en Prins som har bara ögonen för än... Haha men det är ju bara sagor ju.


En av favoriterna!

Lejonkungen II- vi är en
Någon mer som är sjuk som jag?



Pues  


Tjenis!

Haha alla har svarat penis så blir inte förvånad att ni tänker samma sak när jag säger så. Haha :)

Aja idag var det skolan och oj va kul och sorligt man kan ha det på en dag. iallafall hela dagen bestog av musik dans och lektioner i stort sett och det var faktist skit skojsigt! :) Senare efter skolan tog jag tvärbanan och hoppade av i gullmars där jag oväntat nog träffade Cassie som satt och väntade på engla och när vi alla var på plats så sa jag att jag hade tänkt gå till thess grav och undrade om de ville med och de ville dem så vi begav oss till skogskyrkogården där vi letade i evigheter men hittade hennes superfina grav. Vi satt där en stund jag skrev ett långt brev som jag lämnade där skönt att skriva av sig och sen bestämmde vi 3 att vi skulle gå hem från skogskyrkogården och det var suuper skönt på vägen hittade vi en lekpark och de som känner mig kanske fattar vilken lycka det var för mig! :D Iallafall så lekte i där en stund och sen var det bara tt promenixa hem. Ja så såg min dag ut :)

BILDER


Det är galna dagar i skolan så ja det blir som det blir <3


Billal kan nån gissa vad han gör? heads shoulders kneez and toez ,dansen så klart :)

¨
Aron COOOLING :D



Jag och Anna bebis! :)

Aram på gott humör som vanligt! :)

Jag

Kolla hur snygg tess grav är <3

Thess grav efter att jag la dit mitt blev. Saknar dig gumman <3


Lite kul måste man få ha i livet :)


LOVE <3

aja nu MÅSTE jag plugga annars så blir det smisk på fingrarna av ana inte kul PUES


3 månader nu.

Gammal bild

vi ses snart! Saknar dig Therese Johansson Rojo <3
Hoppas du har det bra där uppe och att de tar hand om dig.

Nu är det plugg!

Tjenis!

kom hem ett tag sen och nu ska jag plugga faktist inte kul men man måste ju vi får hoppas att det går fort. Självklart så ska jag lyssna på låten som förföljt mig sen fredag och den jag la upp i tidigare inlägg.

Ha det bäst

Pues

You are the missing piece i need...

TJOLAHEJJ TJOLAHOPP! :)

vaknade för ett tag sen och sitter med syskonen och kollar på nån konstig musikal :)  bra är den iallafall :)
Snart ska jag börja fixa mig ska till kyrkan idag senare kanske jag kan få tag i Cassandra och hon kan höra av sig när det gäller Skansen idag annars så blir det inge skansen och då  får jag göra nått annat kanske läsa min engelska bok the host? aja vi får se hur min dag ska se ut :) Aja nu måste jag klä på mig ni får ha det så bra


Pues

Ajusste är det någon som inte har sett Harry Potter ni vet den nya?:O Jag har inte är det någon som kanske kan tänka sig se den med mig typ under nästa vecka?


2 inlägg på mindre än 1 timme

Jag åkte inte till Cassandra för det hände lite bullshit och allt...
Så om nån har tråkigt och är lite ensam får ni gärna höra av er och snacka med mig :)

Pues


Sover borta ikväll!

Ja jusste jag ska snart bege mig till cassie och där ska jag sova woho! :) Vi hörs imorn typ på kvällen eftersom jag kanske ska till skansen imorn senare ska jag och cassie till skogskyrkogården och hällsa på tess. så ja vi hörs imorn kväll!

PUES

Head, Shoulders,Knees and you know the rest.

Haha först vill jag bara säga att jag inte kom iväg nånstanns eftersom jag inte hade buss kort och eftersom man bor mitt i ingenstanns så fick man stanna hemma. Så ist för det satte jag på låten här nedan och många till på full volym och sjöng och dansade i brist på annat. Haha jag är ju knäpp! Och ni som undrar varför jag började lyssna på denna skumma låt är för att Billal en rolig prick i skolan började med det igår. Han gick runt och sjöng och dansade till den här låten haha och efter att ha hört den en gång så fasnar den! :O Jag lovar Lyssna på den nu! :)



K.I.G. - Head, Shoulders, Kneez & Toez


Pues  


Nu ska jag ut.

Har ingen aning vad jag ska göra en men alla sitter ju bara hemma och tråkar så nu ska jag ut och luffa :)
måste åka förbi högdalen och lämna tillbaka en bok som är jäkligt försenad den skulle vara inne innan sommarlovat. OUPS hade till och med glömt att den fanns:P Sen ska jag till farsta och leta hörlutar för så duktig som jag är har jag redan lyckats paja ett par till hur lyckas jag igentligen ? :O

haha aja ni får ha det så bra


PUES

Godmorgon!

Vaknade typ en timme sen och har bara latat mig och gjort typ inget! men jag sov iallafall inte bort halva dagen visst är det ett plus? :) aja ska käka frukost snart och sen får vi se vad jag ska hitta på. Ajusste när jag vaknade satt min lillebror och lyssnade på denna låt:
Underbart!


vi hörs senare Pues

Hur duktig?

Visst har jag varit dukitig idag? 3 inlägget idag asså haha!:)

aja jag vill bara säga att jag ska sova och yes ni hörde hellt rätt jag ska SOVA klockan är inte ens 00 :O men imorn hade jag tänkt hoppa upp från sängen lite tidigare så att jag inte sover hela dagen tror ni jag lyckas? jag hoppas det iallafall!

GOD NATT

Pues


Bästa filmen på 1:an

Ingen har väll missat att det är Brokeback Mountain nu på i 1.an? Jag sitter och kollar på den nu ÄLSKAR DEN FILMEN! Åh ni som inte sett den kolla NU NU NU! <3





Pues!

Äntligen fredag!

WOHO då var det äntligen Fredag det betyder 2 hela dagar av lugn och ro :)
Idag var det iallafall en skön dag i skolan svenska plugg på morgonen + en domkumentär om en snubbe som inte finns (?) sen lunch och Idrott som jag inte var med på eftersom jag var ju sjukling igår. Människorna där gjorde iallafall beep test och gud vad mycke alla pallar i vår skola! :O hellt impad jag blev! skulle aldrig palla så mycke :P Sen skulle det igentligen vara ws men jag gick hem (a) busigt va?

Aja nu ska jag gå och fixa chai latte! Hur gott är inte det? Senare ska jag och min bror kolla på en film, vilken vet jag inte än men vad det än blir så blir det ändå mys. 
Vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om. Hittar jag på nått eller inte får vi se jag håller er updaterade:P

PUES!   


halli hallå!


Jag har inte varit på topp när det gäller bloggandet men im sorry! Men jag bloggar nu iallafall:) Jag klickade runt inte länge sen bland alla bilder jag har tagna under sommarlovet. Som typ när min kusin sminkade mig och jag försökte fota det haha fast en och annan bild blev fin, jag lägger in dem snart.:)
Jaja nu har iallafall gymnasiet börjat på riktigt och det känns lite konstigt att få hemläxor och allt sånt att göra man är ju inte van vid det. Men men än så länge har jag lyckats lämmna in allt i tid och just nu håller jag på och skriver vad jag tror kommer hända om 100 år och hur de kommer se ut och så det var deadline till idag men jag stannade hemma för att jag hade sjuukt ont i huvet och mådde inte så bra...  Nu är det lite bättre och då kan jag gå till skolan igen. Woho! :) Jag verkligen gillar skolan har lyckats bli kompis med mååånga (såklart) och alla människorna är super roliga så man blir super glad varje gång man går till skolan:) haha! 
 
Aja nu måste jag fortsätta med Geo läxan så att jag kan skicka in den idag. Imorn är det Fredag! :D

Puss!


Det är socker på läpparna mina kusiner ville testa en sak :P  Och jag har tub topp på mig jag är inte naken som det ser ut på bilden

Röda läppar. Ska man kanske börja ha på sig det?


RSS 2.0