Karro 5 år, brända fingrar och stearin


Tjenixen my friends idag var jag typ leeedig hela dagen så jag ägnade mig åt att läsa svenska boken som vi har i "läxa". Jag läser "Mannen utan öde" och den känns ganska långtråkig men jag har ju inte lyckats komma in i boken än så vi får se hur det slutar. Jag äter ju praktist taget böcker hela tiden även fast boken skulle suga hårt!

 I alla fall så hittade jag ett tidningsklipp från aftonbladet (tror jag) som är 11 nästan 12 år gammalt kan ni tänka er vem som är med i den tidningen? Jo jag... Jag står där och ler (?) världens konstigaste leende med en PIPPI bok i famnen haha det är ju bara för gulligt! *host*

haha Btw när jag satt och läste idag så tände jag några ljus (för att det skulle bli mysigare) men istället så börjar ena ljuset rinna över som om det vore nått vulkan utbrott och allt rinner ut på golvet (ja jag låg på golvet haha) sen så tycker jag att det ser så roligt ut att jag häller ut stearin från de andra ljusen. Så tillslut glömmer jag bort boken och ist leker med ljusen! haha brände mig ett bra par gånger men hade kul ändå. Sen tog jag fram system kameran och då var det dags för fotograferingar! Först fick min lilla syster vara med på bild sen var det min tur! haha snyggt blev det i alla fall! :P

Aja undra vem som pallar läsa hela den här texten den är ju längre än hela mitt liv! haha

PUSSSSklicka för större bild!

 

klicka för större bild!


klicka för större bild!


klicka för större bild!

P.s På fredag bär det av till Skövde! :)


När jag har tråkigt så gör jag så här :

Hejsan sötisar sitter och kollar på Drhouse 3 och det är ganska spännande men jag orkar inte konsentrera mig så jag målade först naglarna röda sen gjorde jag en liten blomma på handen :


Gillade ni den blomman? 
Klicka på bilden för att se den i större storlek.

Då kanske ni kan gilla denna?Jag gick snäppet längre ner och några till
klicka på bilden för att se den i större storlek.

hahah kalla mig crazy eller vad ni nu tycker att jag är men jag tyckte faktist att det var riktigt kul ;)

aja men idag gick jag äntligen och hälsade på min gamla älskade kunskapsskola i enskede! Jag träffade alla underbara lärare (som man otroligt nog saknar riktigt mycke) och kompisar som går kvar där fortfarande. Det var riktigt kul! :) Och jag kännde mig riktigt hemma där! även fast skolan förändrats ganska mycke när pluttarna ( 6:or) tagit över våra lärare det har kommit nya salar och stora arenan har fått kuddar att sitta på? haha men IKG arena är ändå så mycke bättre! ;)

Nu ska jag i alla fall sussa för att imorn är det skola och idrott! :D haha

Ni får ha det så trevligt så ses vi kanske imorn! :)

PUSSP.s Såklart menar jag what would you DO in a world without colours! (inlägget nedanför!) D.s


Fick ett sug att blogga!

Penis på er alla småbarn ute i världen Karro is back!

Har haft det ganska fullt upp därför har bloggen fått vara för sig själv ett tag men idag kände jag att jag har nya bilder och ideer så vrf inte blogga?
I alla fall vi har startat med vårat estetiskt val i skolan och jag tycker det är skitkul! :D Jag valde media och vi har fett många roliga saker på schemat som doodeling! Åh så roligt! Men men första uppgiften var att hitta saker som inspirerar och det ända jag tänkte var på mig hjärna (?) men men sen när jag kikade lite längre in än det så hittade jag olika låt texter, melodier, alla möjliga fäger och så klart fotograferingar! Och bara för det kunde jag inte låta bli att lämna läxorna åt sidan och ta fram kameran färg+ karamell färg, glitter, skålar med mjölk och vatten, penslar och allt jag kunde hitta. Och ska jag vara ärlig så blev det inge vidare picasso bilder men WTF vem bryr sig jag är nöjd med vissa faktist! 

Aja nu ska jag sussa i min säng! Jag bloggar snart igen jag lovar! :D PUSS 

P.S Btw har en fråga till er prickar! 

 DS. 

PPS Jag har varit hos therese igen jag tände 2 ljus och satt där en stund. Fan vad jag saknar henne 


Therese Johansson Rojo jag har saknat dig tillräckligt länge nu kan du snälla komma tillbaka snart? Älskar dig<3

DDS

 

Dexter, Glee och gamla foton! :)

Tjenis!
Någon som undrar vad jag har haft för mig? Jag har faktist kollat på olika serier och typ olika filmer! Vi har en lärare i skolan som är beroende av Dexter och jag har sett att den går på polsk tv så jag har inte kunnat låta bli att kolla på det. Det är grovt och jag hänger inte alltid med men serien är ganska bra ändå! Sen har jag länge velat kolla på serien Glee ni vet den som går på 4:an och typ igår var det "maraton" eller avsnitt som visats förut. Vad heter det då? Ah serierna gick i repris! En efter den andra. Och jag gillade det! :D Ni vet hur barnslig jag är och att jag gillar HSM filmerna? Man blir så glad av all sång och dans då vill man lixom själv upp och dansa! Och Glee är ganska likt det! Haha :)

Aja Idag har jag ägnat mig åt att logga in på pappas data och flytta alla stenålders bilder från kunskap till mammas laptop! Vissa la jag upp på Facebook andra kommer att komma upp senare :)

Aja nu måste jag sussa för att imorn klockan 2 ska jag träffa mina älsklingar Anna och Nicole! :D Woho! :) vi hörs typ någon gång när jag bloggar.
Pöss! :)


En sån start, hur ska det sluta?

Hejsan.

Sitter jusst nu och kollar på The Holiday för typ 38 gången under det här lovet. Och är det bara jag som tycker att Jude Law är SNYYYGGG? Och hans dialekt älskar brittiska!!! Jag ska fan gifta mig med en britt en vacker dag!
Snart ska jag gå och lägga mig för jag känner hur ögonen stängs...

I alla fall idag har jag inte gjort så mycke typ sovit halva dan och sen när mamma kom hem tvingade hon med oss ut för skridsko och pulka åkning och 4 timmar senare kommer vi hem jag läser lite och dricker varmchoklad och sätter mig framför datan och tv:n och nu skriver jag här. Samtidigt skrivet jag med Monika som förklarar att hennes kompis Krzysztof dog den 1 januari i år... Och jag vet hur det känns två års sen förlorade jag min morfar och sen förra året 2 vänner så jag har inga förhoppningar för det här året ALLT kan hända jag njuter av varje stund jag får med vännerna för man vet aldrig när det det kan bli den sista... 
Och även fast jag inte känner Krzysztof som  dog så känner jag samma sorg som jag kände de andra gångerna.

Vila i frid Krzysztof Suszczynski jag vet att de som kände dig saknar dig otroligt.


Nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova. God Natt <3


RSS 2.0