GRATTIS TILL MOI!

Vem fyller år idag jo jag! :D


14 år till salu.

Hejsan hoppsan!
Vaknade fett tidigt idag och har ägnat hela morgonen att läsa bok! Asså det ända jag måste säga är att det är en sjukt gripande bok! läs den människor!

Nu ska jag iväg och träffa Victoria och jag lär nog vara borta till seent men tanke på att vi har möte klockan 19 inför ROM resan! Tänkte bara skriva att jag leeever och att jag fyller år imorn!! :D haha och jag har bokat bord på ett ställe och det kommer bli greate med alla mina vänner! :)

Nu måste jag fixa mig lite snabbt för springer fortfarande runt i tjocktröja och leggings! haha
PUSS <3


Fotboll!

Har ingen aning hur många som kollade på invigningen av fotbollen igår under dagen. Det ända jag kan säga är NI MISSADE NÅGOT UNDRABART (ni som missade det) asså jag blev så jäkla lycklig innombords att det är obeskrivligt! Jag gick verkligen runt med ett leende på läpparna hela dagen! Jag brukar göra det annars också såklart men asså det var ett sånt där leende som kom in ifrån! Jag log med hela kroppen och hela dagen var faktist lyckad även fast jag var hemma! Det som gjorde mig så lycklig var avslutnings sången som R.KELLY sjöng jag blev hellt tagen av den låten!

LYSSNA NI KOMMER ÄLSKA DEN!Och vad har jag gjort under de 3 veckorna jag inte skrivit? Mycket roliga knasigheter! Men orkar inte berätta om ALLT för då tar det sjukt lång tid! :P det jag måste berätta är att min kompis Victoria tog studenten i torsdags! och det var grymt! 2 år kvar och så är det MIN TUR! Vilket är roligt! :) Jag åkte inte flak men jag tog kort under utspringet! måånga blev dem och jag tyckte de blev riktigt snygga också! :DKRAM :)

Aja nu ska jag dra ska börja fixa mig ska snart iväg och göra lite saker :)
vi hörs när vi hörs! PUSSS <3

RSS 2.0