Vicky Christina Barcelona

Hello jag vet att mina uppdateringar har varit sämst med det är ju mig vi snackar om  haha :)
dt har varit riktigt mkt plugg.  å så. Idag så gick jag Cassandra Josefine och min baby sis på bio vå såg Vicky Christina Barcelona och det var grymt bra jag gillade den värkligen! Josefine och Cassie skulle vällja platser medans jag och lilla syrran gick på toa/ köpte popcorn och då välljer de platser presis brevid mina underbara fastrar Martha och Ana-Maria sist men inte minst var FAR FAR med också :) haha jag blev riktigt gla när jag såg dom ska jag lova! på Fredag fyller Lille bror 3 ÅR! asså jag fattari inte att han är så gammal redan :P haha. nu måste jag gå ska borsta tänderna och sen blir det bara HELLO TO MY LOVEY BED hihi . imorgon bitti ska jag hinna duscha önska mig GOOD LUCK! jag som sover så länge att jag tillome kommer försent ibland :P

Ha det så bäst / karolina

:@

ASSÅ VA FAN ÄR DITT PROBLEM?
DU TROR ATT DET ÄR KUL LR? SKRIVER HAHA HELA JÄVLA TIDEN? JAG HAR JU FÖR FAN SAGT ATT JAG INTE VILL SNACKA MED DIG DIN LILLA FITTA! 

Förlåt är sur!

Vattenpipa och Vänner Säsong 8

hej hopp!

kom hem från Cassandra ett tag sen har sovit hos henne i 2 nätter haha.igår hade vi tänkt och röka vattenpipa men Fredrik och Måns men så bev det inte. Även fast vi skulle göra det tror jag nog inte att jag skulle smaka.Vi var iaf ute ett tag Med Engla Klara Cassandra Feadrik och Måns Alla vi gick runt och luffade i Farsta och vi satte och i Humlegården tillslut och snackade gammla minnen det var ganska kul:) Sen gick vi tjejer hem till Cassie och kollade på vänner. Det var ganska skönt Cassandra sommnade tidigt igen(a) vid 00 haha medans jag Klara och Engla fortsatte att kolla på vänner sen vid klockan 1 blev vi lite hungriga så vo hade tänkt å ta banan men det fans inte så vi fixa mackor :P klockan 3 skulle vi gå och lägga oss men det gick inte så bra för Cassandra hade tagit hela sängen och Klara och Engla skulle sova tsm i den sängen  och jag sov på en madrass på golvet. Men sen så tröttnade de på att flytta på Cassie så de gick och la sig i Kevins säng. Han ver typ och sov hos en kompis lr så. en dunder skon kväll.

nu sitter jag och kollar på Aristocats. älskar den filmen <3 

Ha det bäst <3 / Karolina ♥

Hej hopp

ehm har inte haft tid å blogga. först luggade jag te prov och igår sov jag hos cassandra å så. Att sova hos Cassie är skit kul. Jag och hennes hund är fan bästa vänner :D vi träffade Måns, Fredriks hund baylis(?)och Fredrik så klart. Baylis var fett feg Disel (Cassies hund) ville hällsa på han och han bara stack :-P haha. sen på kvällen när jag skulle tvätta ansiktet från smink å så. SÅ SOMMNADE CASSIE haha hon är bara jätte gullig :)  idag klockan 3 var jag på troundervisning dt var ju hellt okej. Nu sitter jag och vänar på att min mor ska komma och jag ska fråga om jag kan gå och sova hon Cassie igen idag kommer Engla och Klara också så dt kan bli extara kul :) <3333333

nu måste jag tagga. ha dt bäst!

:)

HELLO!
Jag har precis käkat mammas hemlagade pizza mmmm Mums! idag när jag vaknade kunde jag knappt röra på mig jag hade ont i hela kroppen efter boxningen och simmningen igår aj aj aj plus att idag hade vi idrott i skolan. asså sjukaste. undra hur ont jag kommer att ha imorgon? ikväll blir det idol och jag måste arbeta på min tidning i svenska steg 20 för den ska vara redovisad imorgon kommer fan aldrig hinna plus att jag måste göra teknik uppgift vg tills imorgon också .  nu måste jag plugga.

Ha det så bra /karolina


<3

hejsan sötnötar som sagt så bloggar jag lite när jag har lust och nu har jag riktigt tråkit har suttit me engelska orden hela kvällen men fattar nada. vi får se om jag kommer ihåg ngt imorn. iaf så kom min lillasyster och vi gav oss iväg till basketen. jag betalade hennes basket för terminen och gich ut och spelade lite basket själv hade nämligen me mig en basketboll hemifrån (snacka om att jag har tränat) sen kom Weronikas kompis Rania och hennes bror Haitem så jag och han spela lite boll sen var det bara han som spatkade mest på den haha :). sen kom mor och hämtade oss och vi åkte hem det var inge mer med det. vad har andra för sig? jag tråkar som sagt. fast jag är död i stortsätt så jag ska nog säga HELLO to my bed :) haha fyfan och imorn är det gympa igen jag kommer få värsta träningsvärken (A)

ha det bäst sov gött ♥ Karolina

Boxning och 500 meter.

Hello idag vet det tjej gympa och vi hade boxning me Reza och jag lovar att VARJE MUSKEL GÖR ÒNT! vårt pass var inte en timme som vanligt utan en timme och en kvart typ och han körde på som fan. efter det var vi alla döda men jag och Cassie har bestämt att vi ska simma varje vecka och vi lägger till för varje vecka som kommer idag vart det 500 meter. nu är jag helt död JAG LOVAR!

min lilla syster ska ha Basket snart men hon är typ borta:o jag har ringt å så men hon har inte svarat en. hmm mysko men who bryr sig? jag är gla om jag slipper följa med henne :) haha vad han ni gjort idag? har dagen varit lika jobbig som min? haha
jag lägger in några bilder från badet senare men ikväll blir det Idol och glass vafan :P haha

Ha det bäst <3

Bloggar efter 2 månader :)

hmm nu tänker jag lägga in ett inlägg efter hur mkt 2 månader? men det är bara för att söta lilla hanna bad om det:) haha :P som vanligt har jag ju ofc inte bloggat för jag tycker min blogg är skit ful. men Cassie kan aldrig sätta sig och fixa den fast hon lova haha(A)  ja det har inte hänt så mkt under de senaste 2 månaderna. Skola Skola och Igen Skola. vi hade orientering och jag hoppas jag blir godkänd på vg fast jag och Sara inte tog den sista lättaste kontrollen men det var bara för att tiden var slut... klockan är ganska sent så jag tänker faktist gå och lägga mig jag kan LOVA att jag bloggar imorgon för att det är tjej gympa BOX så jag måste ofc säga hur det gick :) ni får ha det så bäst ! <333






Ajusste Lilla söta Hanna har också en blogg fjorton2.blogg.se SPANA IN DEN !

hej hopp

har suttit hemma hela dagen  under dan vaktade jag lilla syrran och hennes kompis och efter det har det bara varit tråk. Nyss slutade Eurovision Song Contest och tro det lr ej men POLEN VANN de vann faktiskt jag är fan skit glad. imorgon måste jag te stan och kolla en väska för den jag har nu är medeltiden(a)



GRATTIS


<3

hej hopp sitter me en ask choklad, te och en underbar film Lejon Kungen jag mår inte så bra nämligen jag har ont i huvet och massor är bara piss jag och Carro bråkade idag men blev snabbt kompisar igen :) Älskar den där tjejen <3 är det någon som vill hitta på ngt kul me mig i Helgen jag har nämligen inget för mig hela helgen imorgon ska jag köpa en väska annars inget. oh now nu är det när gnuerna jagar simba och hans pappa dör "/ haha jag har ganska tråkit som sagt.








ha dt bäst <3

<3

hej hopp vet att jag inte skrivit  men som vanligt pallar jag inte för att min bdb är hemsk! haha men Cassie ska hjälpa mig med det :) idag var det skola vi var skogsmullar på morgonen i typ 2 timmar men massor av letande av insekter och växter sen var man tvungen att gå tbx för att ha VG seminarie som jag tror att jag klarade ganska bra :) efter lunch var vi tvungna att skriva om en av insekterna vi hittat och min grupp skrev om Korsspindeln vi hittade :) Efter skolan var det kör och vi sjöng "En helt ny värld" låten från aladdin den är underbar :) nu måste jag jobba med mitt engelska steg 17 som ska fan va klart te imorgon :) ha det så bäst <3

ajusste ska försöka ladda in en låt som gör mig altid på gött humör jag tror nog många känner till den om dom var ett lika stort fan av Ariel Sjöjungfrun.
 
det gick inte så bra men dom som vill får länken :)
 http://www.youtube.com/watch?v=BYuXnlMD9pc

RSS 2.0