Imorn är det falun! :)

Lyssna på dem de är hellt AMZYNG
Hejsan!

Jag har precis packat klart min stora packning till Falun. Ni vet resan vi gör med årskursen varje termin för att ha Sy slöjd och hemkunskap. Det är lite sorligt att det blir sista gången nu jag älskar det där stället! På torsdag fyller min underbara mamma 18+ (inte ska man skriva den riktiga åldern :P ) Så då säger jag Grattis! älskar dig massor!  Tyvär kan jag inte vara på hennes fest heller attans också! Jag vet inet riktigt vad jag ska skriva.. Det är nog bara det att jag ska till falun och har ingen aning om jag kommer ha någon data i närheten så att jag kan blogga men annars så hörs vi på fredag då jag LÅVAR att blogga och kanske lägga in några bilder, det är ju maskerad på onsdag jag har ingen speciell outfit men man kan väll piffa upp sig lite ändå. Ajusste är det nån mer än jag som lyckats skära bort halva nageln nån gång? jag gjorde det nämligen idag och USH va ont det gör. Rekomenderas inte! Nu måste jag gå, kom på att jag inte packat in shampoo och tvål det är ju ett måste annars luktar man ju ush ..Ni får ha en bra vecka! 

PUSS 


P.S Såg ni Merlin idag? Skit spännande!!! D.S

Jag ska släcka ska du?



Jag har äntligen övertalat min älskade familj att släcka lamporna och tända några mysiga värme ljus och ha det skönt! Jag har tur som har en bärbar dator vi kan kolla på nån film eller sitta framför datan utan att använda el :)

Så jag släcker ska du?

Puss

Hejsan!

Hade tänkt blogga igår men somnade så fort jag kom hem! Det var ju så mycket som hade hänt under veckan jag var på intervju i Kungstengymnasiet, och det var minnes stund för Daniel, jag hade 2 prov under veckan samt massvis med plugg.
Intervjun gick nog ganska bra! Jag snackade på och de gillade min bilder. Om jag kommer in eller inte är det bara att vänta och se. Min blidlärare såg mina bilder och tyckte jag skulle söka till KULTURAMA! Fattar ni det? Det är ju stort för mig. Jag är inte säker om jag vill men jag kan ju alltid testa. Det kan ju inte skada :P
Jag ska nog inte skriva om Daniels minnes stund det kan ju inte vara så kul.
Idag är det iallafall troundervisning som jag ska gå på YEY :)

Nu sitter jag och kollar på Lotta på Bråkmakargatan ush va länge sen det var.

Ni får ha en bra Lördag! Nästa vecka är det falun! :D

Puss!


Mina bilder till Kungsten


P.S GLÖM INTE SLÄCKA LAMPORNA I KVÄLL! D.S


Goodbye



Ja Hej hej på folket i den stora världen! Vet ni hur svårt det är att blogga igen efter att inte bloggat på så länge? Jag har börjat flera gånger men den har det bara varit hellt konstigt. Men jag tycker att jag borde blogga lite idag eller i stort sätt den här veckan för att jag åker till falun på måndag sista falun SNYFT! Det har varit många roliga gånger på det stället. På Fredag skriver jag mer detalierat var jag gjort under veckan för jag tycker inte att det behövs just nu. Det var Nationella i engelska idag, Själv känner jag att det gick ganska bra jag ordbajsade så det kanske inte gick så bra ändå... Eh vi får se :) Imorn ska jag ha prov i No inte så kul och på kvällen är det minnes stund för Daniel klockan 18 i Quo Vadis om någon mer vill vara med! 

nu ska jag plugga. Puss

R.I.P Daniel

Exakt en vecka sen jag fick reda på att en vän som var som en storebror till mig avlidit. Nu vet jag att på Fredag är det begravning och jag kan inte gå, för att det är i polen. Jag skulle gärna åka dit men jag får inte, jag får nöja mig med minnes stunden på torsdag.
Nu tänker jag lägga upp klipp från YouTube som vänner gjort för att hylla honom. Den första kommer nästan ingen fatta för allt är på polska men det är många bilder för dem som vill se den andra inehåller en och annan bild och är på engelska. så det är bara klicka på Play och kolla. 


Ouhh!

Jag kommer kanske inte blogga så mycket på ett tag... Jag kommer vara deppig några dar nu och det kanske inte blir det roligaste för er att läsa. Det är nämligen så att jag fick reda på att en kompis till mig dött....

Ni får ha det så bra ,checka in här lite då och då. Jag kommer ju skriva ett och annat inlägg då och då...

Puss

Merlin



Jag och min familj har under nångra veckors tid bänkat oss varje söndag framför TV soffan och kollat på SVT's Brittiska serie Merlin. Jag är inte så förtjust i trolleri serier och så.( Visst Harry Potter är ju något man verkligen bara måste gilla.) Men den här serien är verkligen något! Jag sitter och biter på naglarna varje avsnitt! Det är skit spännande! Dem som inte har kollat på det än tycker jag borde kolla nästa Söndag 18:45 på SVT!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig! GodNatt! <3

Söndag! Imorn är det skolan igen...

Hejsan! 
Klockan är lite efter 15 och jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Igentligen så borde jag göra musiken och engelskan men jag har lixom lite problem med att börja med den. Jag får ta och fixa lite Daim Cappuchino och göra något vettigt för en gångs skull. Kanske lite foto? Jag måste göra korten senast nästa vecka för senare kommer det bli föööör sent!  Jag har ju intevjun om 2 veckor. Jag är fortvarande osäker när det gäller bild förslagen vår bildläraren gav mig. Visst att jag ska använda ett hjärta på tema rött är hellt okej. men lycka... nja. aja vi får se hur det blir.
Nu ska jag sätta igång och göra något vettigt! Jag kanske skulle ha träffat C idag men hon har inte härt av sig och jag kan inte ringa för att mobilen har inga pengar och hemtelefonerna har slut på batterier... cassie läser du det här så ring lr sms!
Vad hittar ni på idag?


Puss<333

Melodifestivalen


Jag tycker lungt att rätt låt vann! La Voix är jätte bra och är nog ganska bra för sverige! Vi har alltid skickat shlager låtar och det här är lungt något nytt! Malena Ernman har jag hört förr och jag har gillat hennes röst. Va tycker ni? Vann rätt låt?

Nu kollar jag på TAKE THE LEAD på polsk kanal som sedan är följd av American Pie II. 

Ha det så bra Puss <333

Hejsan!

Igår konstigt nog sommnade vi vid 3! :O jag sommnade typ 2 gånger på saras golv! Så TRÖTT var jag. Jag är förvånad för att vi vanligtvis lägger oss klockan 5 eller så. Men men vi vaknade vid klockan 12 och fixade en god fukost och tog med oss den till sara för vi skulle sammtidigt kolla på film och det blev WILD CHILD den var jätte bra! Det är en typisk film som jag gillar!

Men men senare var jag tvungen att åka på troundrevisning och möta G med hennes mage som hade redan börjad växa så gullit! På vägen hem åkte vi och Patrycja hem med samma tub då kommer det en fyllegubbe och frågar om han får öppna en öl. Sen satt vi och pratade med honom om hur gamla vi var och vilken skola vi gick på. vi sa aldrig sanning :P Sen frågade han oss om vi vet vad CAPRE DIEM betyder och jag svarade direkt medans G och P satt och skrattade:)

Nu sitter jag hemma har INGET att göra. ska typ kolla på en polsk film snart. Hm mobilen ringer vem kan det vara? Ah Sofia hon ska åka till grekland i en månad nu LYCKOS henne! ha det så bra där gumman!
Vad har ni för er ikväll? Melodifestivalen som alla andra eller?


PUSS <3


Bloggar hos sara! :)

Hejsan hoppsan!
Just nu sitter jag hemma hos sara och kollar på MTV och chattar med nån tråkig prick som inte vill svara på msn.
Jag har proppat magen med alla möjliga goda saker,  och nu mår jag illa SÅ KLART! Jag har äntligen sätt LEGALLY BLOND II och jag tyckte den var skit bra:)

Nu ska jag gå och spy i något hörn! nej jag skojja bara hennes mamma skulle nog inte uppsakatta det.


HA DET SÅ BRA <3333


Center Stage- Turn It Up


Den var skit bra! Kenny Wormald (bilden) spelar och dansar underbart! Om du gillar DANS FILMER så är det en film för dig! Jag skulle kunna snacka mer om filmen men jag hinner inte. Men kolla på filmen den är jätte bra!

Nu ska jag iväg till En liten gris Sara! Där stannar jag till imorn så ni får ha det så bra

PUSSS <3333

Hallelujah



Denna låt med Amanda Jenssen under hennes tid på idol är hellt UNDERBAR! jag har lyssnat på den minst 100 gånger idag!

Idag var det nationella prov i engelska och om jag får säga det själv så gick det ganska bra för mig. Får se sen om det är sant när resultatet kommer.
Igentligen har inte jag så mycket att skriva för att det hände inte så mycket under dagen. Snart ska jag kolla klart på filmen jag började kolla på igår kväll men sen somnade jag konstigt nog. Än så länge tycker jag att den var ganska bra. Och killen som spelar huvudrollen är bara sååå snygg! Jag skriver senare!
Ikväll kanske jag ska sova hos En liten gris Sara så jag kommer nog inte blogga, men innan jag åker så hinner jag med ett och annat inlägg!


Puss<3

Ackord efter Ackord

Kan bli något skit snyggt i ändan! det fick jag se idag när jag var hos Sara hela dagen! Vi jobbade på texten jag skrivit som såklart inte var hellt klar för att det saknas en brygga och en till vers men det jag hade var ju ngt ändå. Jag har till imorn på mig att hitta på något men det har lixom inte gått så bra har ingen inspiration! Jag hoppas den kommer snart annars så är det ute med mig! Vi hade lixom ganska mycket tid på oss att skriva nått.

Imorn har vi en läskig dag! Vi ska ha 2 stycken NATIONELLA prov i engelska (HJÄLP!)  Inte nog med att jag inte är så duktig på att skriva på engelska så är det Fredagen den 13 imorn! Hoppas att jag lyckas!

Nu ska jag gå! Först ska jag klura lite på min låt sen ska jag kolla på en film hade jag tänkt om jag inte somnar innan det såklart :) det står mellan en Polsk film och Center Stage - Turn It up. vi får se hur det blir.

HA DET KING! TJINGELING! (som jag och fredrik säger!)


Bialystok- Polska stolica tanca

Kanske inte många som vet vad det betyder. Men jag sitter och kollar på You Can Dance den polska versjonen, än så länge är det bara uttagningar och då åkte de till min hemstad Bialystok och då sa programledaren Bialystok - Polska stolica tanca som betyder Bialystok - Polens dans huvudstad! Och jag tyckte det lät ganska snyggt så därför valde jag den fina rubriken. Där fick ni en lång förklaring :P

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har varit så inne i läsningen av TWILIGHT serien så jag har glömt om världen :P
Fast det har inte hänt så mycket.

Måndags var jag ju sjuk.

Tisdag: SPRÅK DAG! spanska hela dagen men en film som heter "Todo sobre mi madre" på svenska " Allt om min mamma". Den var ganska bra!

Onsdag: idag hade vi en halv dag så jag hade ett engelska pass sen bild ws. Efter skolan kom Cassandra vi kollade på film ( Another cinderella story)  drack te, kollade på Wipeout och så kollade vi på riktigt roliga klipp med japaner som var med i programmet " Hål i väggen"  fy vad jag skratta! På kvällen hade jag musikalen.

nu ska jag fortsätta läsa.

HA DET BÄST!!


Nu tror jag nog att jag ska sova.


Jag ska bara lämmna er med  Beatles - Yellow submarine :)

och så säger jag GODNATT <3

Nu är det kväll



Och jag har precis duschat med både ansikts peeling och inpackning. Det känndes skönt! Nu sitter jag och pluggar engelska, jag skulle gjort det under dagen men det blev musik ist och jag är nästan klar med hela min låt på MVG det var inte dåligt va? Utkasten ska vara inne nu på fredag och det jag har kvar att göra är ett komp och andra versen sen är jag klar! :D Sara ska hjälpa mig så jag kommer säker bli klar! :) Nu måste jag forsätta. Ska kolla så att det ser snyggt ut i mina lådor för att mamma tänker sneekie peekie i dom snart.

PUSS

hejsan!

Förlåt att jag inte har bloggat, jag har loggat in och försökt börja flera gånger men inlägget kändes bara hellt fel..
Jag är hemma från skolan idag. Jag mådde inte så bra hade ont i huvet och illamående. Ajusste jag har lyckas förstöra datan på ngt sätt så alla mina filer och så öppnar med en och samma program nämligen antekningar. Så om någon har också lyckats göra så att filerna vill bara öppna med ett program och lyckades få bort det så vill jag GÄRNA ha hjälp!
Nu måste jag plugga har ENGELSKA att göra.

Ha en bra dag <3


Jag bloggar nu

För att jag vet inte riktigt om jag lyckas och orkar göra det senare! :D
Idag var det MATTE DAG i skolan. Inte kanske mitt starkaste ämne men jag tyckte jag kalarade av dagen ganska  bra. Alla uppgifter inför nationella det var inte det roligaste men jag och Vanessa hittade alltid på något att skojja om :) 
Senare vart det hemspråk (på en fredag!!!) och där pratade vi om olika viktiga datum. Jag har fått ett uppdrag också jag ska skriva en uppsats på polska om en polsk kändis på ca en eller två A4. 
Ajusste dagens dåliga sak var att jag missade MUSIK WS och nu vet jag inte hur jag ska göra. Låtarna ska vara inne nästa vecka och jag har bara mina akord plus att jag har intagnings projektet. 

Nu ska den stora bebisen (jag) kolla på svanprinsessan Min favorit film typ! Sen så ska jag försöka ringa En liten gris om telefonerna låter mig

PUSS

Hej hej

Förlåt att jag inte skrivit, men idag var det skola sen så begav jag mig ut på jakt efter inspiration till mina foton jag ska ta till gymnasie intervjun. Lite kom jag på med skolans bildlärare men jag var tvungen att tänka igenom det igen... 

Imorn är det ÄNTLIGEN fredag! Jag ska tyvär ha hemspråk efter skolan så det kommer ta tid innan jag bloggar igen. (villken vanlig människa sätter hemspråk på en fredag? ) Sen hade jag tänkt att börja fota lite... Men har ingen aning om vart jag ska börja.. Kanske ska man skaffa sig en bra kamera först? (Cass? :P) annars får jag ta med min lilla vanliga kamera.
Vad ska ni hitta på i helgen då ?

Jag känner att jag skriver osammanhängande så jag ska kanske ta och sluta...

Ha det gött! <3

MVG i spanska. Here i come!

Hejsan!
Japp det är sant. Jag är ett brev ifrån att få MVG i spanska och lyckas jag med det här och de 3 andra ämnen jag satsat MVG på så har jag 4 stycken i potten. Det är ju ganska nice! Jag går i kunskapsskolan och där arbetar vi med steg. Under år 6-9 ska man hinna med 35 om man vill ha MVG. det var lite kort om hur vi arbetar.

Imorgon ska jag kanske börja ta lite bilder jag ska prata med bildläraren och han ska hjälpa mig och komma på vad jag ska fota... så det blir ganska kul! Jag älskar att ta kort så jag kommer nog gilla det :)

Idag har jag varit jätte duktig och redovisat spanska och gjort nationella prov (muntliga delen) i engelska! och båda gick faktist riktigt bra!
Hur har er dag varit?

Nu måste jag tyvär sluta för jag har blörjat läsa Twilight på engelska och kan inte sluta! Det är jätte bra! :D

Hej då<333333


Brevet kom fortare än väntat.

Hejsan!
Jag sitter panikslagen med ett brev i handen där det står Inbjudan till personlig intervju på Kungstensgymnasiet och jag vet inte vad jag ska göra. Det är om 20 dagar och jag måste hinna göra 6 bilder med 2 olika teman. "röd" tema och "lycko" tema hur jag ska lyckas vet jag inte riktigt. Men jag vill att det ska gå bra. Den skolan är mitt andra val och fotografering har jag alltid älskat. Men om jag ska göra det så måsta jag göra det snarast för att jag tar alltid god tid på mig när jag ska fota. (:

Nog med min oro. Idag var det en okej dag i skolan. Först mitt favorit ämne SPANSKA sen så hade vi svenska där vi fick reda på våra nationellaprov betyg och mina löd som följande
Muntliga- MVG
Skriftliga - VG
Läs förståelse VG
Och så hade vi SPINNING med tjej gympan och jag gav allt jag hade på det, jag bara gasade på! WROM WROM!
så nu har jag ont lite här och var :P
Sen så gick jag och Cassandra och pluggade på BIBLOTEKET! vet ni hur konstigt det känndes? haha men det gick iallafall ganska bra :)

Imorgon ska jag ha engelska nationella muntlig önska mig lycka till :D

hur har er dag varit?


Nu ska jag jobba spanska.

Puss <3


God natt

Det är sant! klockan är inte 11 än och jag ska gå och lägga mig. Jag är jätte trött jag kommer sommna snart!  Imorgon kommer jag lite senare för att det är spinning med tjej gruppen YEEEY :) nu får man träna lite. Sen kanske Cassandra kommer Tisdagar är ju våra Te dagar vi får se om hon kan bara :)

Ha en bra Tisdag! ( jag kan tänka mig att jag inte kommer blogga på morgonen)

GODNATT <3



The Foundations -Build me up buttercup (det är låten jag nynnat på hela dagen)
den här är från filmen " there's something about Mary"
En riktigt bra fim !

Hejsanhoppsan!

Kom hem från skolan inte länge sen inte så länge sedan. Nu sittar jag iallafall här lyssnar på BUSTED! det var så länge sen jag lyssnade på det bandet att jag inte kommer ihåg  hur låtarna går längre  haha lite pinsamt! Jag kunde i stort sätt alla förut.. haha.
Jag har inte så mycket att säga om min dag i skolan för den innehöll bara NO så det är inget jag ska prata om. Eller vad tycker ni? : P 
 
GLÖMDE NÄSTAN!
Idag fyller En Liten Gris Sara år! 



nu måsta jag gå har lite plugg att göra

PUSS



Jag sa ju att...

... jag skulle åka skridskor idag och det gjorde jag! Jag och min kära familj åkte vid 8 till kungsan och satte på oss skridskorna och åkte riktigt lääänge! Jag har jätte ont i benen jag kommer inte kunna gå imorgon. Och tyvär måste man upp tidigt för att det är skola ush...  men jag vill bara säga er en sak

GOD NATT och Sov Gott (det kommer jag göra iallafall så mycket som jag har varit ute idag)


kram! <3


Mysig dag i kungsan! :)

Yes that's right. Jag var på kungsträdgården idag iallafall. Jag släpade med mig lillasystern till Kyrkan klockan 12 och sedan gick vi på jakt efter present till en liten gris Sara vi hittade den ganska fort men vi ville inte åka hem än så vi gick till kungsan och det stog massvis med olika tält på hela kungsträdgården så jag och Weronika gick och kollade. Då var det Sportlovs aktiviteter det fanns t.e.x. Gör din egna is skulptur, gör ditt egna pinnbröd, "cirkus skola" med olika roliga lekar och för de minsta barnen fanns det lång färds skidor och en isig pullkabacke. Själlvklart var skridsko banan öppen och idag är det tyväär sista dagen. Weronika testade på allt. Efter ett tag blev vi lite hungriga så vi gick till donken och käkade. Hur har er dag varit?

Nu kommer min kära mamma hem från jobbet så jag ska nog sluta!


Puss <3

p.s Imorn är det skola ush! d.s.


Gomorgon

Jag vaknade för ett ganska bra tag sen för att jag skulle åka tidigare till kyrkan och sen skulle jag möta Cassie för vi skulle åka skridskor. Men icke sa nicke så blev det inte C ska till sina morföräldrar så hon kan inte träffas... Men men jag får väll åka skridskor med familjen ikväll då! jag har inte åkt på 2 år! Så jag kommer trilla litegrann (a)

Så om ett tag (11) ska jag åka till kyrkan sen så ska jag handla present till  Sara för hon fyller år imorgon! Jag och C skulle köpa tsm men nu får jag handla och sen får jag pengar av henne.

Vad ska ni ha för er idag?


Ha en bra dag!

RSS 2.0