BRA START!

HEJHOPP! Har lite smått bråttom nu men vispar ihop ett litet inlägg bara för att ni vet! ;)

Vaknade för typ en timme sen och ska iväg på avslutning med religionen och senare ska jag och lillasyrran kanske på Jesusmanifestation! Och sen har jag lite andra planer! ;)

Imorse för ett tag sen ringde min underbartroliga vän Adam och skrattade så att han grät för att han hade sätt 2 personer gå i en kameldräckt hahahahahahahha shit det låter som om dagen bara kan bli bättre! :D

Nu måste måste jag springa till bussen men vi hörs säkert senare!
PUUUUSSSSS på er mina vänner :D <3

Har ni sett vädret?!

DET ÄR SOOOOOOOOOOOOOOL!!!! fy sjuttsingen vad jag är glad! :D
Jag är full av energi!! Så jag lallar runt här hemma har pluggat svenska och nu börjar jag fatta vad det är vi ska göra! :D haha. Sen har jag faktist städat och tagit ego foton lite överallt! ;) Ajusste såg en film idag också (vaknade 9) som heter KIDULTHOOD. Det är en brittisk film och jag tycker att alla ska se den den är såå gripande! Snart ska jag i alla fall plocka undan det jag tagit fram sen ska jag röra mig ut för att träffa Victoria! :D  men först till Farsta Centrum och skaffa mig nya hörlutar för mina älskade blåa har gått sönder.. (de klarade sig ett halvt år Rekord!) 
Vad har ni pluttar haft för er då? :D

BILDER (Klicka på bilden för att se den i större format) :

"dagens outfit" haha


Hahah vad gör jag?

Jag diggar solen!


Jag kör på osminkad idag typ...:P`

Måste springa nu! PUSS <3

Valborg, Demonstration och nya rosa brillor!

Hej pluttar! :)
Hur har ni det?
Jag har det hellt okej... Det kunde alltid ha vait lite bättre men men.
Hur har er helg varit ? Min har varit galen med massviss med SSUare och min underbara vän Victoria. :)
Fredag: Då var det ju valborg. Jag sitter i södra kretsen så vi hade mycket att planera inför valborg i farsta och det blev ju riktigt lyckat! :) Förutom den lilla olyckan med den marinerade gubben. Men som tur fanns folk som hjälpte honom, och sen när jag blev lämnad själv så måste jag tacka Adam som hjälpte mig med gubben.
Lördag: FÖRSTA MAJ! måste jag säga något mer än att vi hade en riktigt lyckad demonstation i stan.
Söndag: Köpte nya brillor var med Vicki i stort sätt hela dagen, vi pratade, och hade det allmänt skönt så som man ska ha på en söndag. Sen fungerade inte tuben så vi fick åka pendeln och jag diggar den INTE.
I alla fall måste verkligen plugga nu! haha 


De är ROOOOOOOSA ! :) <3PUES

RSS 2.0