Fuck it...

Okej det här är inget inlägg som alla måste läsa fan! Nu ska jag skriva av mig och få bort all ilska!

VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR? Du leker oberörd? Som om det inte sårar dig heller? Vi sa att vi skulle vara vänner för alltid men du menade det troligtvis inte? Eftersom när man försöker få tag i dig så skiter du i mig fullständigt? Var kommar all denna BULLSHIT ifrån och vrf beter du dig så? Jag har inte gjort dig nått? Visst sommarn blev inte som planerat men kunde jag göra nått åt det NEJ! Att kusinerna kom och att jag umgicks med dem hela sommaren har inte du med att göra! Det finns saker man måste prioritera och det här var en av dem sakerna. SÅ lek förfan inte diva och en oberörd människa för att vi vet båda att du LJUGER. Jag älskade den personen jag kännde men nu vet jag inte vem du är längre! Du har förendrats som vi alla har gjort den här sommaren, men vad du har blivit har jag ingen aning om.. Om jag får lära känna den nya dig eller inte vet man inte. Men när du hoppat ner från podiet där du står just nu kanske du kan se dig om och se att du är inte den ända som känner sig sårad av det här...


Hello my friends!

Ni vet inte hur många gånger jag har skrivit inlägg efter inlägg det är fett svårt att börja och skriva och komma på vad man ska skriva om haha så jag går rakt på sak! Nu har skolan börjat på RIKTIGT haha och det är inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Jag gillar det! Har fått många nya kompisar som är underbara! haha jag trodde aldrig att det skulle vara så jäkla skönt att börja på en ny skola och lära känna nya människor! Redan första dagen snackade jag med alla i Sam klasserna och de måste ha trott att jag var typ hellt knäpp. Men vi får hoppas att de fattat att det är bara så jag är snackar och är allmänt social! :) haha. Idag vågade jag till och med sjunga när 20 pers satt och lyssnade på medans Pawel satt och spelade Hallelujah på spanska lektionen haha usch inte kul. Men låten är bra och jag ÄLSKAR att lyssna och sjunga den låten! :)

Men nu har jag läxor att göra haha känns knäpp att snacka om läxor haha! men men.
 
Ha det bäst Puss! :)

Det är nu känsorna kommer.

Nu när jag sitter ensam hemma och bläddrar igenom alla gammla bilder. Och vet du ? Du är på de flesta. Och vet du en sak till? Du ler på varje bild. Jag fattar inte att jag aldrig kommer att se dig igen se ditt fin fina leende. Kommer du ihåg en dag när vi åkte tunnelbana och du och jag stog och snackade om alla möjliga löjligheter och så ploppade frågan upp ''Vad skulle hända om man hoppade sammtidigt som tunnelbanan åkte skulle man stanna på samma ställe eller skulle man flyttas lite?'' och så klart var vi tvugna att testa det haha vi hoppade och hoppade i tunnelbanan och alla kollade på oss som om vi har hellt galna. Till slut sa du - Okej nu när tunnelbanan startar ska jag hoppa så högt det bara går då måste jag ju flytta mig en bra bit. Jag kommer ihåg att jag bara skrattade så äntligen startar tunnelbanan du tar sats och hoppar och landar platt på rumpan. Guud vad vi skrattade. Och du sa - Aldrig mer ska jag hoppa, aldrig mer. Haha Gud gumman vi har många minnen tillsammans , som när du jag och ina skulle gå på "Säg att du älskar mig" men det slutade med typ "Gustav II" eller "Artur och Minimojerna". Eller när du och jag gick till Farsta Centrum och hittade dem där små rosa Puma skor till bebisar och vi undrade vem som hade så små fötter och du kom på att det är säkert till stortån för att den inte ska frysa. Haha det var galna tider det. Men nu är de förbi... Jag vill bara säga att jag saknar dig otroligt mycket. Du är och var en underbar person och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Jag älskar dig Therese Johansson Rojo, Saknaden är stor men vi ses snart... <333Haha en otroligt gammal bild jag hittade jag älskar dig <3

Dirty! Dirty what?

DIANA OFC! :)Michael Jackson the best!- Dirty Diana.

Tjenixen!

Sitter med kusinerna och lyssnar Michael Jacksons Number Ones Hits som går på en polsk kanal. Och gud så många bra och underbara låtar han har som tex The way you make me feel, Black or White och många många fler ni vet bra själva!
Jag vill bara skriva och informera att jag sover borta inatt. Jag ska sova hemma hos cassandra försår ni! Åh så kul det ska bli att äntligen träffa henne samt Sara och Fredrick kommer också åh så roligt! :)


PUES vi höres imorn! :) <3

Kyrka,Punka och En Vågad Outfit.

Hello!

Oj vad solen skiner igenom mitt fönster det är ju bara för underbart, det är sånt väder jag vill att det ska alltid vara under sommaren.
I alla fall min dag har varit hellt sjuk idag hahah! Först stressade vi för att inte komma försent till kyrkan men det var värsta bilköarna och skit så vi kom försent så klart. Sen när vi gick tillbaka till bilen så fick vi syn på att vi hade punka. det tog hela 3 timmar att byta däcket eftersom skruvarna att så jävla hårt och när jag stog på skruv saken så ville den inte ens röra sig haha men tillslut lyckades vi och vi kom äntligen hem. Kläderna jag hade på mig idag var inte de bästa för att byta däck ska jag säga er. Jag hade en ganska kort tjol fan. jag har aldrig vågat det förr haha. :P

Aja nu ska jag kolla på Lovewrecked med Amanda Bynes haha den börjar bra

PEACE! <3

DAGENS OUTFIT

   


Tröjja - Kappahl
Kjol- Åhlens
Halsband- Kappahl
Väska- Wedins Accent

Nu är allt klart

Mordet på underbara Therese Johansson  Rojo  är klart han har erkännt och allt är fastställt hur det gick till och allt. Vill du läsa hela artikeln så finns den här!

Therese fan vad jag saknar dig! hoppas du har det bra i himmelen! <33

There's nothing else I can say

Hejsan!

Sitter just nu och lyssnar på ingen mindre än Lady GaGa. Förånade va? haha, har till och med lyckats få fram texten direkt på YouTube så ja jag sitter och sjunger med! :) Jag och kusinerna var ju på hennes konsert i söndags (och ja det var massvis med folk) fattade inte ens att jag pallade stå där. Men om jag ska vara ärlig nu så var det värt hon är så JÄKLA SKÖN! haha jag skrattade fett mycke och hade det sjukligt kul! Men men, Vi åkte inte så mycke på Grönan för vi åkte mest för att se Lady GaGa eller som hennes hela riktiga namn är Stefani Joanne Angelina Germanotta (Ganska fint faktist) men vi gick spökhuset iallafall för att gå på grönan och inte gå spökhuset går ju inte för sig. Haha och OM jag ångrade det senare vi var 3 och så klart jag som är den minsta fick gå sist alla jävla spöken jagade mig och GISSA OM JAG VAR RÄDD! haha aldrig mer ... någon dag ska vi tagga dit för att åka lite och så en heldag på Gröna Lund hellt enkelt! 

Aja jag tror jag måste runda av nu annars kommer jag aldrig att komma här ifrån och jag måste gå och lägga mig lite tiidigare för att vi ska vara barnvakt imorn(snälla låt det bli fint väder)  tidigt ska vi upp och hoppa. Hoppas dagens leénde vill sitta kvar på mina läppar imorn också! håll tummarna för det! 

PUES!!! <333

 


SJUNG MED FÖR FAN DU HAR TEXTEN FRAMFÖR DIG ;) <3

Vet ni?

Jag ska gå och se Lady GaGa ikväll, jag?  Nått har gått fel kan det vara det att man har umgåts med kusinerna för mycket? haha nej men hon är ju sjukt bra akustiskt. :)  Är det någon mer som ska till grönan och se henne? :D

PUES! <3

RSS 2.0