Jag ska till Änna bebis! :)

Tjenare! Nu sitter jag och Anna och sminkar oss snart ska vi åka till tjottahejti! Senare ska vi vidare till älskade Dani! <3  Efter det ska vi tillbaka till anna och där hade vi tänkt och ha en myyysig tjej kväll/ Spa kväll men ansiktsmask och allt det här underbara! :) SÅ KLART KOMMER DET BILDER! :) Igår var vi ju och sa hej då till Erik och senare så luffade vi ju runt lite här och var så jag har sätt ROOOOOLIGASTE videon som Sam filmade igår och jag visste inte att jag var SÅ JÄKLA ROLIG! haha snacka om att skryta! Men det är sant jag garvade som fan! Jag ska försöka få tag i den och lägga upp den senare på bloggen så får ni också se haha ;)

Nu måste jag dra ska lägga lite tapet på ansiktet (or not) Vi får se om jag bloggar senare anna tycker jag är data nörd som sitter vid datan hela tiden haha :P



Jag och Änna! :)

PUSS <3


Dagens! :)

I brist på annat lägger jag in en Dagens "outfit" och Sminkning inte så märkvärdigt igentligen! Eller jo kanske lite eftersom jag ALDIRG lägger upp sånt! :P Men men! Idag var vi ju ute i stan för att säga hejdå till Eric men han var med bara typ en halv timme så ja.. men vi andra luffad runt i stan i alla fall! Sam har spelat in MASSOR med videos idag så de lär väll komma upp någongång snart! Jag var otroligt flummig idag och det GILLADE vi eller hur people? Det dummaste jag gjorde var nog dra ut stolen när Falle skulle sätta sig och han fick lite ont i sin butt :P FÖRLÅT FALLE! :)
Nu måste jag sluta ska sysselsätta min älskade bebis Anna vi ska typ kolla på High School Musical 2! :P  hahah sen ska vi ut och gunga på min fin fina gunga jag har utanför! :)


Linne: Kappahl
Kofta: Ingen aning
Leggings: Gina Tricot
Tubkjol: Åhlens.


Lite foundation, Mascara och solpuder på kinderna :) Håret är ofixat :)


PUSS <3



I gotta feeling!  MIN OCH BÄNANAS LÅT! :)

Halli Hallå

Hur mår ni allihoppa? Jag mår skit.. Jag har ont i huvudet och halsen och det känns som om jag är på god väg att bli förkyld.. men får väll kurera mig senare :) Nu måste jag i alla fall plocka ordning lite saker i rummet käka frukost och sen ta bussen mot stan! Idag ska de flesta i skolan ses för att säga Hej då till Eric som åker tillbaka till USA imorn... Hans tid har varit kort här i Sverige men hoppas att han har haft det bra i alla fall! :) Efter det ska jag och Anna till högdalen på SSU träff en stund och senare vidare hem till moi vad vi hittar på här är inte bestämmt än. Men imorn ska vi simma i alla fall! :)


Dagen då vi var med Eric i stan och "badade" haha

Jag hör av mig senare nu måste jag ta tag i rummet! :) PUSS HEJ! <3


1 år och 8 månader


Jag och Täss i början på "fjortis tiden"

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... De fick 1 år och 8 månader sluten ungdomsvård. Jag trodde att det skulle få de 4 åren som är max domen man kan få.. Men om man tänker efter riktigt noga så skulle inte det ens vara tillräckligt... allt är så tomt nu bara och jag fattar inte hur man kunde ha gått så långt. Visst avundsjuka säger dem men vad spelar det för roll? Skulle alla gå och mörda folk så fort man blev avis så skulle det inte finnas några personer kvar på denna jord...

det är inte mycke man kan säga än att jag saknar Therese massor.. Visst vi umgicks kanske inte så mycket innan hon gick bort men man hälsade i alla fall på varandra dagligen snackade då och då på msn och satt med varandra på de knasiga lektioner man hade tillsammans. Det gör ont när man tänker tillbaka på den tiden men jag försöker tänka posetivt att få lära känna den underbara människa är mer än vad de flesta fått.

Nu ska jag sova.. Imorn bloggar jag om allmäna saker... LLFU på er människor <3

P.s. För att hedra Therese och hennes minne och för att visa vårat missnöje med domen så träffas vi som vill, Torsdagen den 29 okt klockan 18:00 i sockenplan vid gamla minnesplatsen. Ta med ett ljus som du kan hålla i handen, som vi sedan kommer att tända tillsamans kl 18:15. D.s  (de som inte kännde henne eller inte vet var gamla minnesplatsen är men vill gärna komma och vara med får höra av sig till mig så förklarar jag)

Baila Conmigo

Hola todos! :)

Sitter just nu i ett nystädat rum! Har trallat runt som en städerska hela dagen och städat som bara den men nu är det snyggt och fräsht! Pappa har också städat och nu står han och lagar mat samt lyssnar på musik och gissa om jag vill upp och dansa! Låten får mig att påminna om tiden då vi var i PERU och dansade Salsa typ dag in och dag ut! SydAmerikansk musik får mig alltid på bättre humör! :D
Mina planer för idag är att chilla GALET typ! Klockan 6 ska jag möta upp Anna och vi ska hem till mig och göra hm... vet inte än haha. Men nått hittar vi väll på! Jag vill gärna kolla på " Little Miss Sunshine" som går på 4:an idag klockan 21:30  
Vet ni en sak? Idag åker Nicole till Grekland i en vecka och snacka om att jag kommer sakna henne!!!! Min älskade fru!! <3333


Hoy apredí DANSA PÅ FÖR FAN! :D

Nu ska jag byta om och fixa mig! Vi hörs senare! :) <3 PUSS


Vi är 3:on ingen kan dela på! <3


Many years have passed since those summer days...

Hejsan!

Sitter just nu och filosoferar till Eva Cassidys - Fields of Gold och snackar med Alexandra. Jag har smsat med henne så mycket idag så har jag typ kramp i tummarna! :P

Idag har dagen varit ganska chill med lektioner hela dagen. På Matte lektionen sket jag och Rojan i att plugga ist så skrev vi små meddelanden till varandra. :P Och sen var det engelska där vi läste nån hellt knasig novell som jag inte fattade :P Men kul var den lektionen i alla fall! Sen så hade vi ingen svenska så vi slutade en timme tidigare! :) Sen var jag faktist så duktig att jag promenixade från Högdalen hem till mig! Beach 2010 here i come! :)

Nu hade jag tänkt att berätta om den otorligt roliga fredan då vi firade vår underbara Daniella! Det började med skola ush bush så klart och vi slutade klockan 5 :O Det är riktigt sent! Men vi var på film visning hos AMNESTY INTERNATIONAL och det var intressant med ganska tråkigt. Efter det så luffade vi runt lite i stan jag visade Anna och Nicole kyrkan jag går till varje söndag vi tog några snygga foton där och sen luffade vi runt i gallerian jag köpte stora runda "guldiga" örhängen (de är typ silvriga nu?) och efter det gick vi och träffade alla som skulle vara med på middan och Daniella! :) Sen har jag inte så mycke mer att säga än att jag hade det underbart kul! Jag skrattade sjukligt mycket och när Ehsan höll sitt tal det var not så gulligt och roligt på samma gång haha! Och vet ni jag har det filmat! Det kommer upp snart den laddas på YouTube :)Sen var det Tårta! Efter det trevliga rastaurang besöket åkte vi till Amir och spelade lite tv spel och lekte sanning och konka... Ja så var den otroligt roliga kvällen när vi firade Daniella! :) <3

Bilder:

Utanför kyrkan :)


Coolingar! :)


Jag och frugan! :)


Från vänster Carro, Ehsan och födelsedag barnet Daniella!


Klart det fanns tårta för Daniella!

Den var Ehsan väldigt sugen på!

Och så här slutade det!

Jag skoja bara klart att alla fick smaka en bit! :)

Grattis Daniella! <3

Nu ska jag sussa slänger in videon senare om jag hinner! PUSS!






Måndag morgon!

Hejsan!

jag har inte bloggat på länge länge länge jag vet. Men det har varit mycket runt om så jag har inte orkat. Jag vill i alla fall säga att jag lever och att jag har haft det ganska kul! Under tiden jag inte bloggat har jag gjort en hel del. Det var tjej kväll med 80-tals tema hos Nicole, ett otroligt roligt födelsedags firande för Dani på ett buffé i stan med massvis med härliga människor (bilder kommer senare ida).

Just nu sitter jag i vardagsrummet och dricker te. Jag började igentligen klockan 9 idag med elevråd men jag försov mig så jag får börja i samma tid som alla andra roliga människor klockan 10:10 :) Kommer ni ihåg när folk badade för typ en månad sen? De ska göra det idag igen. :O Jag känner mig inte så superfrisk så jag ska inte bada idag. Men jag kanske följer med dem och kollar på och fotar lite fint sådär! :)

Ni får några bilder från den underbara tjejkvällen klicka på bilden för större :


Bebisen och jag :)



en del av det glada gänget! :)


Jag och Emilie

Det finns många många fler bilder men jag måste gå nu! Min buss kommer snart och jag jag måste hinna borsta tänderna och sminka mig lite. så jag lägger upp lite fler bilder från skolan och Danis firande senare! :)

PUSS


Webb med kim och en misslyckad milkshake !

Hejsan! 

Satt inte länge sen och webbade med SÖTA KIM POSSIBLE  :D Har inte så mycke att skriva om skoldagen det är bara tomt för att alla är typ borta idag men jag fick snacka med många nya roliga personer i alla fall och så! :) Just nu sitter jag och pluggar samt lyssnar på mycke bra musik! :) Jag har inte mycke att säga ville bara visa en smäxg bild! :D Och jusste jag skulle fixa milkshake idag och gjömde tina Blåbären och smultronen så det blev värsta glassen av det hela men god var den i alla fall nu måste jag plugga!




PUES

RSS 2.0