zelda

ajusste när vi fikade var ju så klart min Zelda med.
den här fina bilden togs av amanda idag :)


hej hopp gummi snopp.
igår åkte jag och mamma till Länna på kamera jakt :) men vi hittade bara en enda jag ville ha en 10 mpx och så men otur  som jag har fanns den inte -så klart så vi åkte hem. sen var det nog inte så mkt mer under dagen. lr jo det var det ju. jag hittade min uråldriga trasiga digital kamera så jag tog några ego bilder(lägger upp sen)
sen idag gav jag mig ut igen fast den här gången till stan. jag hittade jag ett par kameror jag ville ha till slut valde jag en röd liten rackare från NIKON (lägger upp en bild sen). efter det så ringde pappa och sa att jag skulle hämta min lilla syster från fritids och när vi var påväg till apoteket(skulle hämta en sak) mötte vi några. villka då? Jo FinasteAmanda och SötasteCarolina i Farsta Centrum. Vi gick och satte oss på Majas cafe och "fikade lite". Vi pratade om lite allt möjligt från bögar som är experter på att kyssas till svarta över grillade korvar :P haha det var underbart. jag vill bara säga en sak. tack för en UNDERBAR efter middag tjejer!  nu måste jag gå ut med min lilla älskling Zelda så jag säger bara.

ha det gött ! ♥

ajusste bilder:

Jag var jävligt uttråkad :) <3




Och det här är min fina kamera :)



puss och kram ♥


<3

kollar på allsång på skansen och käker jordgubbar me grädde och maränger nu känns det som sommar det var bara dt jag ville säga

Bye♥


hej hej hej

sitter här och märker att jag bloggar inte så mkt längre men det är ju för att det är sommar lov och jag pallar inte skriva ngt :-P haha  IAF så var jag och weronika (syrra) på bio igår (söndag) vi såg horton haha den var fett söt. sen gjorde vi inte så mkt mer. typ gick runt i stan litegranna så hära ni vet...
idag har jag havt en lazy day därför att jag har kanppt pallat göra ngt. jag satt hemma och laddade ner filmer. jag fundrade på att ladda ner Sex ant the city filmen men ångrade mig ganska fort för jag vill se den på bio så om ngn vill gå och se den me mig säg till. jag kollade på ett par filmer idag som Hairspray, Step up , step up 2 the streets(kan fan hela filmen nu för att den hadde premiär för circus 3 månader sen i polen så..) sen nu på kvällen tillade jag på SAW II jag tror jag inte kommer kunna sova nu jag är så jävla rädd kommer fan skita ner mig under natten. får typ kolla på hairspray igen för att inte tänka på den . förutom film tittandet och latandet så har jag faktist Joggat/ sprungit med Zelda (min hund ) i en timme idag. Så jag är ganska död jag är 100 på att jag har gjort många fel i bloggandet men dt bara för att jag är så trött. Mamma fråga mig idag när jag hadde tänkt att åka till Polen då svara jag torsda lr freda va fan ska jag göra här? alla är bort resta å så. jag sitter här som ett fån det är ju sommarlov förfan och jag har inte ens använt mina nya kort byxor som jag köpt med Cassie. aja får användning av dom i Polen hoppas vi.

godnatt // karolina

Tjohejzzzan

tjaba alla blogg läsare :P haha

jo jag vet att jag inte bloggat på länge men  men ...
nu uppdaterar jag er vad jag har gjort under dagarna. från onsdag när min älskling Monica åkte så åkte jag själv till sara och var där jag skulle sova där. vi käkade Ben and jerry's tvättade kläder och kollade på SEX and the city marathon. När den hadde slutat vid klockan 00 kollade vi på Pledge this men Paris Hillton (asså sjukaste filmen no shit!) efter det (vid klockan 2 ? ) gick vi och "la oss" istället kollade vi på ennu en till film Bring it on All or nothing den var ganska kul för den hadde en del komiska repliker. när den filmen va slut  (klockan 4?) så la jag och sara oss i samma säng då började vi och brottades ett tag vi var inte ett dugg trötta. haha klockan 5 ngt så sa jag till sara att det kanske är bäst att vi går och lägger oss ett stund bara ( vi skulle till stan vid 11-12)  när vi var i stan var vi värkligen DÖDA det ända vi ville va sova. så när jag kom hem vid 16 så gick jag och la mig direkt.: ) det var inget mer under torsdan. sen på fredan åkte vi till Tierp hem till min faster för att fira midsommar. det var kul och jag kom hem typ en timme sen. å så det var ju inte så mkt mer nu är jag ganska trött för jag sov knappt ngt ..: P

God natt sov sött alihoppa <3 

P.S Ajusste min FARMOR OCH FARFAR är i sverige!!! :D 

Bilderna :






Ha dt bäst!

 

Malta



Monica.
Igentligen vet jag inte riktigt vad jag ska säga men.
Vi har känt varanndra nu otroligt länge jag kan knappt räkna bak i tiden, för hur mkt jag enn försöker komma bak finns du ALLTID med i bilden. Idag åker du till malta och jag kommer sakna dig OTROLIGT mkt. sen åker ju jag till polen sen är typ sommarlovet slut och den här sommarn skulle ju vara VÅR sommar och med en liten touch of greken of course :P .
men iaf. Monica du vet att jag alltid har varit här för dig och kommer alltid att vara det i vått och torrt . du kan ringa mig NÄR DU VILL! spelar ingen roll om du ska säga ngt litet lr stort du får ringa NÄR SOM HELLST.  Jag älskar dig Monica Selmdal och kommer alltid att göra det.
HA DET BÄST PÅ MALTA KOMMER SAKNA DIG SÖTNOS ! // Karolina

trötter

aja efter några timmars sömn sitter jag här och bloggar IGEN. fattar inte vrf jag inte skaffade blogg tidigare :-P haha. men iaf som säkert alla vet fyllde jag år igår. och jag fick lite presenter.

Lista :
- en superfin ring (SOM PASSAR MITT TJOCKA FINGER!)
- en rosa väska
- örhängen
- halsband med "livets nyckel" och en annan amulett med en mumie typ på.
- ett hänge till ett halsband. med guldig delfin på.
- ett till örhängen av farmor.
- 3000 kr.
- perfym
- resa till Polen av mamma och pappa.

ja jag tror det var allt. men är inte säker om ngt så skriver jag till det :-)

haha iaf. mina planer för idag. hmm.. träffa Monica snart sen vet jag inte riktigt :)


Kram /  Karolina


My B-day

nu sitter jag här och skrattar åt mina tråkiga farbröder som tycker det är skit kul med fotboll de sitter och skrattar åt inget och då skrattar jag åt dom och inte med dem :) haha men iaf. klockan är 20:55 och jag har inte öppnat mina presenter en ! men mamma sa vänta så då får man väll göra det. jag är skit spänd nästan alla paketer är små packade så man vill värkligen veta vad det är. hmm men vi ska käka nu. det är flintastek och jag ska säga till att maten är klar.

ni får ha en god forts. jag skriver senareb vad jag fick. visst kanske ingen bryr sig men jag måste:D hahah

love<3

smygfotad?

Nu kommer allas hemligaste hemligheter, framm. ALLA FOTAR MIG I SMYG VAFAN!  det är ju läskit nu har jag inte ngt privat liv längre för att det är bara foton på min överallt. de pinsammaste bilerna en så länge var hos BaraSaraas at' bdb och unikacassandra at' blogg så om ngn vill kolla är det bara att köra på då får ni ett gott skratt. haha. iaf så har inte familjen börjat strömma in en för att det är lite för tidigt för det de brukar komma vid 5 typ :) en så länge har jag fått 2000 kr av min farbror :)  . Jag pratade med Monica nyss och hon ville att jag skulle föllja med till gröna lund idag men jag vet inte om jag tänker gå för om folk ska komma för att fira MIG så kanske det inte är så snällt om jag smiter :S aja jag bloggar mitt beslut senare:) haha


och det här är jag själlvaste födelsedagsbarnet :D <3

JAHAPP

jahap nu måste jag nog skynda mig. ska föllja med mamma först till stan sen måste jag göra mig i ordning för min familj kommer att komma alla pappas syskon plus deras fruar/män och barn det ända jag inte vet är om moster ska komma med sin familj . haha . nu ropar mamma så jag måste nog tagga :)
alla få ha en perfekt dag

<3

:D

NU FYLLER JAG AMANDA OCH LINDIS ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS TILL OSS !

Bien Venido!

JA JA JA JA JA JA JA JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FARMOR OCH FARFAR SKA KOMMA TILL SVERIGE OCH BO HÄR I 6 MÅDADER! JIPPPPIIIIEEE!!! ASSÅ JAG KOMMER SNACKA ESPAÑOL DYGNET RUNT! vill ngn öva sin spanska? haha! deom kommer nästa vecka ni vet inte hur glad jag är !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen så ska jag åka själv till Polen nästa vecka ngn dag :D och stanna där typ en månad :) ååå fett gla jag är!


♥ Puss och kram 

godmorgon

god morron allihopp. sitter här och tittar på " Vi på saltkråkan" haha den serien släpper dom varje sommar. jag börjar ju kunna nästen varje replik : ) hahaha. senare under dan vet jag faktist inte vad jag ska göra. vi får se vad jag hitter på. om ngn vill hitta på ngt är det bara och säga till :D
nu ska jag gå för att min farbror sitter och läser vad jag bloggar om så :D haha

HEJ DÅ

Ps. jag kom på att jag fyller år imorron !: D

haha

haha jag kom på en sak. IDAG ÄR DET FREDAG DEN 13 haha lässsskit <3

saknad



Det var en dag. Då det var vi 5 tjejer och inget kunde komma imellan oss vi var kompisar i vått och tort. Men en dag kommer inte ihåg datum (eftersom man vill inte komma ihåg sånna dagar) bråkade jag och en tjej jag värkligen inte ville mista. Men vad ska man göra vi bråkade och allt blev skit. Jag försökte bli sams med tjejen ett par gånger men hon är så stolt av sig så hon kunde aldrig förlåta mig. Så en dag under veckan hadde ngn ändrat hennes namn på MSN där det stod "JAG HATAR DIG KARRO :@ skojja:) " så jag frågade henne helt vanligt vad hon menade och då fick jag veta vad hon tyckte om mig. Att jag var värdelös att jag hadde subbat alla chanser jag ALDRIG havt. då blev jag JÄVLIGT förbannad. Jag hadde lagt ner hur mkt tid och massvis med energi för att försöka gå fram och snacka med henne och bli sams. men allt var bara SKIT! Eftersom det var bestämmt för LÄNGE sen att det int skulle bli ngt vi igen. Så kan jag lungt och sansat att gå vidare, hon är fortvarande sams med de 2 andra (från bilden den 3:dje har hon båkat me)  och det skiter jag TOTALT i jag älskar dom och det går inte och ändra. visst hon kan snacka skit lr försöka förstöra hur mkt som hällst men jag skiter i det TOTALT. jag lever mitt liv och jag fortsätter att leva utan henne. Jag har kompisar och hon kan inte såra mig ngt mer för det har redan gått FÖR LÅNGT! förlåt P********* men din stolthet dumpade allt. Jag älskar dig fortvarande men allt är ju bara skit så jag lever vidare utan dej.


♥ klockan är 00:45 och jag sitter och bloggar det är ju fan otroligt.. jag sitter här och kollar på monica som ligger helt uttråkad och kollar på tv:n och jag är skit trött men vill inte sova! föräldrarna har gått och lagt sig för länge sen. så det är skit tyst här. vi får se vad vi gör snart kanske kollar på film :) lr så.
nu får alla ha det så bäst och sova gott <3 :)

Fotboll

nu sitter jag och tittar på fotbollen Polen- Österike HEJJA POLEN :) hahah aja nyss ringde monica och frågade om hon fick komma och sova här och det är väll klart att hon kunde. så hon är på väg hit nu. hela min dag har varit lite konstig. jag vaknade hos Monica vid 11 för att mamma ringde och väckte mig hahah sen åkte jag hem och gick ut med hunden efter det åkte jag hem till Sara en stund. sen när jag kom hem gich jag ut och handla och nu ringde Monica och fråga om hin fick sova här. hahaha 
nu måste jag forts. med fotbollen det börjar bli spännande.  HEJJA POLEN!
 

Tjohejzan

jag har havt bloggen i en dag nu och typ redan tröttnat. haha Cassie jag sa ju att det var ingen idee att skaffa blogg för ajg skriver ändå inte så mkt i den :-) men aja jag sov hos Monica i natt och kom hem vid 13 nu ska jag hem till Sara och sjunga lite "sing star " eller va det nu heter :-D. i kväll blir det väll fotboll som vanligt. sen EM började har jag inte ´gjort ngt annat en tittat på fotbollen med pappa :-P
ska försöka ladda upp ngn bild nu. för förra gången lyckades jag inte så bra :P

hahah McFly med sina röda näsor :)

Pussar <3

P.S
flyller år snart PÅ SÖNDAG :D <3


sommar

okej nu har jag för en gångs skull skaffat en blogg. Är alla nöjda nu?
aja idag fick vi sommar lov fast det känns lixom inte som det. En sak är ju faktist regnet som öser ner utanför mitt fönster och det att man inte får se någon skymt av solen... men aja vad ska man göra? Det är bara och köra och hoppas på bättre väder visst? Vi fick ju våra betyg idag också. Jag blev faktist ganska nöjd men jag vet ju att jag skulle kunna göra  det bättre. Jag fick iaf 7 VG och resten G. nu är det bara jobba på under lovet( haha Yeh rigth) och lämmna in det i när skolan börjar igen.
nu ser jag att mamma kommer  med Weronica (lilla syster)  hon har också fått sitt sommar lov idag. så jag måste dra. plus jag måste fixa ngn design på min blogg ju.

Nu får ni ha det bäst <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0