Hejsan!

Idag har jag haft en ganska kul dag! :) Jag har börjat skriva text och musik till låten vi måste göra för att få MVG i musik. Och det som är roligaste är att det låter BRA! :) Jag som var hellt övertygad att jag inte skulle lyckas. Hur har er dag varit? Och vad ska ni hitta på ikväll?
Min kväll kommer vara med min älskade familj med melodifestivalen och snacks :) Sen måste jag ringa C också för imorgon ska vi åka skridskor, handla födelsedag present till sara och ha en skön ute dag! Men först är det kyrka på morgonen:)

Jag har äntligen ploppat in bilderna från när vi var hos Sara så jag ploppar in dem nån gång snart :)


Ha det nu börjar melodifestivalen ha det bäst! <3


sovit hela dagen

Hej allihoppa!

Förlåt att jag inte bloggat men jag har varit sååå trött! När jag kom hem från Sara gick jag först och duscha och sedan la jag mig i min stora sköna säng! Och jag sov och vaknade vid 8  kollade på så ska det låta med Brolle och sen bakade jag med min lillasyster. och så har internetet krånglat så jag har inte kunnat logga in och skriva förrens nu..

men men igår firade vi ju SARA!!! :) det var jätte kul! Vi lagade tacos, sminkade varandra och kollade på film. Höjdpunkten var nog när jag Alice, Cassie och Alva skulle "bara" hyra film och istället gav vi oss ut på tårt jakt! :) Tyvär fanns det inga tårtor så vi fick inprovisera! Och det blev riktigt bra! vi köpte maräng botten sprut grädde och bär! den blev jätte fin och super gooood något jag kan rekomendera!

Hur har er dag varit?

Puss <3

Party party party!

haha kanske inte något stort party men Sara ska ha sin fest idag så jag ska ta första bästa bussen och bege mig till henne :) men först måste jag packa om. Jag fick sms att jag inte skulle ta med mig mitt täcke och nu måste jag göra om allt.

Aja Filmen jag såg igår innan jag la mig är jäääättte söt! Jag satt fakrist och skrattade! så jag rekomenderar :)


nu måste jag gå om jag vill hinna

Puss

Snart ska jag få min skönhets sömn

Men först ska jag kolla på  Ratatouille med mina små syskon! :D Jag har sett den en gång och jag tyckte den var ganska bra :) någon mer som tycker som jag ? Torsdag och Fredag blir det inte så många inlägg jag ska nämligen till Sara hon har hyrt lokalen för att hon fyller år! :D KUUULIGT!

Så nu ska jag bara säga en sak.


GOOOOD NATT PUSSS<3

Tusen strålande solar

Det är boken jag köpte idag på bokrean har inte börjat läsa den än men det värkar ganska bra och alla som har läst den gillar den välldigt mycket. Det som är komiskt är att jag som skulle köpa alla Twiligt böckerna på engelska inte köpt dem än. Jag har lixom inte tänkt på det så mycket, jag får gå in på någon hemsida och se om det finns några böcker kvar på engelska. Idag har jag inte gjort så mycket kul... Jag har gjort en groda med pärlplattor det var ganska kul i början men sedan tröttnade man... Fast jag gjorde glart den så det är ett plus.:D 
Alla värkar ha något för sig, undra vem som vill hitta på något roligt typ bowla! Eller gå på bio! aja

nu ska jag gå

PUSSS <3


Min roliga dag



Vi börjar med ett litet collage jag gjort över min dag :)  det har iallafall varit en mys dag ute i skogen och hemma hos Cassandra på eftermidagen. Det började med att jag och C skulle träna men det gick inge vidare vi kom till en backe med is och såklart trillade jag! Sen skulle söta C försöka vara bättre en mig men såklart så ramlar hon också :P  Det i sin tur fortsätter med att vi börjar åka med våra mjukisbyxor på isen. GISSA OM VI BLEV BLÖTA!? haha efter ett tag blev det såååå kallt så vi gick hem till C det var närmast till henne. Vi stoppade mina kläder i hennes torktummlare och satte på Tv:n. Det var massor med snack om att prinsessan ska gifta sig å så.. när kläderna var klara åt vi en good soppa och så var jag tvungen att åka hem.
När jag kom hem märkte jag att datan slutat fungera efter att min lilla syster suttit vid den och jag fick inprovisera jag tog en nål och letade efter reset knapp men det fanns inte så jag hittade något annat att pilla på och  då får man en stöt och det börjar gnistra sen sätts datorn på! haha armen domnade bort men datan runkade iallafall :D
nu ska jag gå och duscha

PUSSSS<333

Hej hopp

Just nu sitter jag på soffan i vardagsrummet och hoppar mellan alla möjliga filmer och serier. Varför kan det inte finnas något roligt? Jag sitter iallafall och väntar på att Cassie ska ringa eller sms för vi ska ut och gå :)  Jag har inte ätit något än och konstigt nog är jag inte hungrig. :)  Jag har inte så mycket att säga förutom det att jag har jätte tråkugt :P

vad har ni för er? Jag hoppas ni har roligare än mig !


Puss <3

Sitter och seeeeegar

Har precis vaknat typ 5 minuter sen. Vilka planer jag har idag har jag ingen aning om men det blir väll lite plugg och så ska jag plonka lite på gitarren låten ska ju typ vara klar nästa vecka och jag har inte ens börjat. Jag har jätte svårt att komma på text och musik... men jag får väll komma på något. 

 Vad ska ni ha för er idag da?


pusss

utmanad.

Jag har blivit utmanad av Hanna


Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du?: Karolina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Kull
3. Flicknamn: Karin
4. Pojknamn: Kristopher
5. Yrke: Konstnär
6. Färg: Korallröd
7. Klädesplagg: Kallingar
8. Mat: Köttbullar
9. Sak i badrummet: Kallt vatten
10. Plats/stad: Kallmar
11. En orsak att vara sen: Kallt väder
12. Något man skriker: KUUUUUUUUK!
13. Film: Kejsarens nya kläder
14. Något man dricker: Kaffe
15. Band: Kid Down
16. Djur: Katt
17. Gatunamn: Kungsgatan
18. Bil: K corvett ( kom inte på någon bättre)
19. Sång: Kiss and Sell

Jag utmanar: Sara, Cassandra och Petronella

Puss

Tv ikväll




Ni har väll inte missat att det är The Hot Chick ikväll på TV4 klockan 21:35. Det är något ni måste se! Den är jätte rolig enligt mig. Så missa inte! På fyran 21:30

Pusss

No No No

Sitter här med min stora "soppskål" (tekopp) fylld enda upp till kanten  med vanilj te och läser alla tråkiga no papper vi har. Imorgon är det prov och jag kan det mesta men det är ändå ganska svårt. Jag hoppas jag lyckas iallafall.

Idag har dagen varit ganska bra det var Engelska skrivning inför nationella och så var det Idrott där vi hade akrobatik. det var ganska kul med kullerbyttor och så. Jag vet att jag har bloggat hellt jätte uselt men jag ska bättra mig jag lovar! Nu under denhär veckan kanske inte så mycket men nästa när det är sport lov då ska jag plugga och blogga så gött det går!

Okej nu måste jag nog sluta ska läsa klart sista häftet sen ska jag kolla på Take the lead det är nån dans film från 2006. Jag kan lova att som alla speciella filmer som inehåller musik, dans och sång kommer jag själv villja göra det. Haha ett gott exempel är musikalen innan jag började kollade jag på 1000 med musika filmer och jag kunde inte låta bli jag ville också göra det. Så jag gjorde det hellt spontant jag ringde kulturskolan och kom in ganska fort! :)
aja nu ska jag sluta babbla det är nog ändå ganska tråkigt....

Nu får ha det så bra PUUUUUSS

HEMSTUDIEDAG

Hej hej är faktist ganska glad idag!
C är här och vi ska plugga till NO prov  men först ska vi käka lite frukost. Bloggar mer senare PUSSSS


Söndag - imorn är det skola...

Ush tråk tråk mitt inlägg kommer också vara ganska tråkigt. Idag ska jag iallafall till kyrkan sen ska jag följa med lilla systern och hitta en hjälm för att hon ska åka skridskor imorn. jag som ville åka det idag men nej.
ja det är typ mina planer idag. vad är era?


PUSS

14 Februari kväll

Ja nu sitter jag hemma med te i min nya fin fina kopp som jag fick av min kära moster idag. Jag var nämligen på kalas hos min kusin hon fyllde 10 förra söndagen. Grattis till henne :)  Idag var det troundervisning det var väll hellt ok. Sen åkte jag till min moster. Det var nog inge mer med det.

Nu hade jag och min lilla syster tänkt att kolla på Aquamarine och sedan på The Nanny Diaries folk har sagt att den ska vara bra så nu håller jag tummarna för att jag också ska tycka det!

Hur har er alla <3 dag varit?


PUSS

alla <3 dag

Det är idag det! så jag önskar er alla en bra dag och att ni går umgås med folk ni älskar som mest!


Puss<3


Godnatt





Önskar: Jag , Nyhetsutroparen, Mayhew och skellet :) haha jag tror jag har lite tråkigt <3


PUSS

Förlåt

Att jag inte bloggat men har inte varit hemma så mycket under dagen så kunde inte blogga. iallafall så gick den sista föreställningen SKIT BRA enligt mig så var det nog den bästa vi gjort! Vi alla hade en sån power och allt gick såå bra! Och inget hemskt hände heller! fast det ä FREDAG 13.
Personen som får massor med PLUS idag  är ingen mindre än Francine för när Anna inte kunde vara med i sista scenen (av personliga skäl) så hoppade Francine in för henne och gjorde det super bra! :)

När allt var plockat och städat hjälpte vi (jag och Joanna) Anna att komma hem. Vi pratade om kläder å så på vägen det var kuligt! :)

När jag äntligen kommit hem gissa vad jag gjorde? HOPPADE IN I DUSCHEN så klart jag hade inte tvättat håret på 3 dagar och jag hade haft både mousse, hårsprey och vax plus att det var tuperat så det var inte det roligaste. Men när jag äntligen hade hoppat ut ur duschen då var det hur skööööönt som hällst!  NU känner jag mig som jag! :)

Ajusste nu på kvällen kollade jag och min lilla syster på film och den var ganska bra det fanns ett band med i filmen som hette STIFF DYLANS och de är skt bra. ( kommer inte på vad filmen heter men bild kommer snart!)

Hur har er dag varit? har det varit en otur eller tur dag?


PUSSS


                                     
Filmen den är skit bra!                             STIFF DYLANS

klicka på bilderna om du vill se dem i orginal storlek

Fredag den 13 idag

Och det är sista föreställningen idag ÖNSKA MIG LYCKA TILL



<3

Nu ska jag få min skönhets sömn

Vill bara säga en sak ett tag sen så kastade jag bort nästan alla mina nallar och köpte kuddar istället 3 stycken var det :) Känner nu att sängen känns mer som en säng än en hylla där man lägger sina nallar på :)







SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV GOTT! <33

Imorgon åker ridån upp...

... för sista gången. Okej för att vara ärlig så använder vi inte ens en ridå men ni fattar ... Det är sista föreställnigen imorgon och det är faktist lite sorligt för att det har varit så kul att göra Corpse Bride men det kommer ju nya föreställningar. Och nästa termin ska vi köra "eget" eller vad det nu kallades :) Kul kul.

Idag hade vi 2 stycken föreställningar det var ganska kul och jag svimmade inte så det var ju bra. Jag har äntligen lärt mig att leva mig in i rollen så det och också ett plus! Jag vet inte vad jag ska säga om föreställningarna för att jag kan knappast sitta och säga vad jag gjorde fel å så. men jag kan säga att jag måste tänka på att LEEEEEEEEEE speciellt på danserna för det är ju ganska viktigt och kicki bara tjatar och tjatar. så sista måste nu bli den BÄSTA! :)

Nu sitter jag iallafall med Te och levande ljus och bara vilar jag är helt slut och varje muskel bara värker inte kul. men det är ju ganska skönt att kroppen äntligen får röra på sig :) Vad gör ni då? hur har er dag varit?  

nu ska jag kolla på nån film vilken det blir har jag inte en aning om men vi får se.


PUSSSSSSSSSSS


SuperDuperDunderBart!

Behöver jag säga något mer? eller säger namnet allt? JA premiären var skit kul och jag svimmade inte turligt nog! :D:D :D skriver mer nån gång senare ska vara på teatern klockan 07:30 imorn så jag måste nog sova. Ajusste glömde nästan TACK ALLA SÖTA SOM KOM OCH KOLLADE! det betyder MASSOR för mig! <33333333333

PUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSS





Dö dö alla blir vi till stoft men var inte rädd det är ganska så soft....

SHOWTIME

YES det är sant det är faktist dags för uppspel snart! klockan 19:00 prick ska jag skrika ut min första öppnings replik sen är det igång!
jag bloggade inte igår men jag skomnade ganska tidigt så jag kunde inte blogga. plus att mina småsyskon satt och kollade på Artur och minimojerna typ 2 gången igår kväll så...

Jag har inte så mycket tid kvar jag vill bara säga att snart är det dags och att min dag har varit helt ok med Idrottsdag å så.

Ajusste alla BLINK- 182 fans ni måste ha hört de stora nyheterna för killarna är TILLLBAKA YES NU BLIR DET MERA BLINK låtar jag kunde alla ett tag sen men nu är de tyvär borta från min mobil. aja


PUSSS <3


Hasta Mañana

Hola todos
okej jag måste säga att jag har det skit tråkigt. jag sitter och plattar håret just nu och mamma har precis förstört mina planer. Jag skulle sova hos Sara imorn men får jag det nej. Men jag kan ju inte säga imot. Jag ska jag vila lite å så inför premiären på Onsdag men men .


jag ska iallafall typ gå och lägga mig och jag lämmnar er med en underbar sång

Enjoy


GOD NATT

TJO!

Kom hem nyaa och ska snart ut igen. jag och mamma ska nämligen shoppelishoppa lite kläder och försöka hitta en kjol till konfirmationen som jag måste ha. Idag händse det inte särskillt mycke i skolan jag hade bild och 2 föreläsningar typ det var allt idag. Imorgon hade jag hoppats på att slippa skolan på förmiddagen och sedan bara åka och möta personerna på tjej gympan klockan 11 men ICKE SA NICKE Jag och C måste tydligen komma till skolan innan oh sen åka och bada med de andra INTE KUL! men det är bara att hålla en god min och le kommer ändå inte göra så mycket på morgonen :P 
 Ajusste läsar antalet bara växer i början av året hade jag typ inga läsare men nu har jag faktist några vet ni hur HAPPY jag blir då? hihi fast ingen komenterar det är ju fortvarande skitdumt... men men


ppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥

natti natti

Jag vet att vissa av er kanske tycker jag är knäpp som skriver natti natti klockan 23:15 men det är sant jag ska gå och lägga mig måste vila upp mig inför THE BIG DAY på onsdag :) ni som följer bloggen vet vad jag menar men för dem som inte gör det så säger jag det nu jag ska ha uppspel med musikalen :) Vet ni min dag har varit SUUUUUPER även fast jag inte gjort så mycket så känner jag att jag kan gå och lägga mig med ett smile på läpparna :)
ajusste jag fixade till min lugg nyss jag märkte att när vi sov hos C så hade jag 2 långa hår klumpar(?) (jag vet inte vad jag ska kalla det men det är när det är när flera hårstrån är på samma plats så att det ser ut som ett stort hår strå typ )
de 2 hängde iallafall ner för mitt ansikte och jag fick damp på det så jag tog fram saxen och rättade till den :)

Har ni nån BIG DAY under veckan?



GOD NATT SOV SÖTT!


P.s ni borde se filmen Sydney White den är jätte söt :) D.s

Home at my place

Hej är äntligen hemma från C och från kyrkan faktiskt. I Medborgarplatsen  träffade jag konstigt nog Mr E , C en liten gris  och  J vet vem det är. Ikväll tänker jag kolla på Sydney White den är ganska bra jag ska bara fixa lite the och platta håret sen är det FILM TIME utan min lilla syster också så det blir dubbelt så skönt. ajusste nu kom jag på att jag månste ringa några familje medlemmar för att bjuda in dem till teater premiären.
hur har er helg varit?

pussssssss

hemma hos C

hej hej!
jag och sara är hemma hos cassandra. vi bor här typ varje helg :)
jag har gömt mig från C och en liten gris (S) medans de håller på och konkar i köket fxar och trixar med maten. det ska bli feta ost biffar med pommes MUUUUMS :) vi kollade på många avsnitt av sex and the city idag . sen var jag på troundervisning och så kom jag tillbaka hit igen .  kul kul!

nu ska jag hjälpa dem sen ska jag ringa J och snacka om lite saker.

PUSSSSSSSSS

T T

T T står för Trött Torsdag. Och nu sitter jag här så trött att ögonen vill stängas men det går inte. eller jag får inte rättare sagt. För jag måste plugga Engelska det är mycket plugg hit och dit. så jag tänker ta en vitamin tablett som kanske piggar upp mig litgrann. Idag hade vi Nationella prov i svenska i hela 2 timmar och 40 minuter.. sen var det lunch och no i en och en halv timme så det var inte en så rolig dag.

Men nu måste måste måste jag plugga



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ♥

Onsdagen :)



Gillar vanligtvis inte låtar med Ashley Tisdale  men den här Filmen och låten gillar jag :)

Dagen har inte varit den bästa. Men varför ska man klaga hur mår ni? Min dag bestog av en engelska lektion och en idrotts lektion. Och nyss fick jag ett sms från kicki. vi börjar tidigare idag med sminkning kläder och allt :) KUUUL nu är det bara en vecka kvar till premiären!!!! Spännande!!!
Aja ska  sicka nu ....PUSSSS

Imorgon är det nationella prov i svenska HJÄLP

Nationella,Yoga,C och Jobb!

Mycket man hinner med på en dag:) Aja imorse hande vi vårt första Nationella prov i svenska. Det var inte så svårt men det känns som om jag failade på den ändå.. Efter det hade lunchade vi typ och så bar det av på YOGA med tjej gruppen. det var riktigt MYYYS! Efter yogan var planen att Cassandra skulle komma hem till mig och vi ksulle plugga spanska tills jag var tvungen att inventera för första gången... Och JA cassie kom hit men det blev inte så mycket plugg det var mer Käk och Sex and the City filmen (a) Vid klockan 7 åkte jag till farsta Centrum för jag skulle inventera. Inventera är när man räknar kläder i en butik. det var faktiskt ganska kul :) Och det var ett plus också att Safia vad där min bästa kompis  i 4 och 5 också var där och jobbade SÅ VI SNACKADE om minnen och så... :D tyväär knäppte jag inte något kort på henne men jag fick hennes nummer och jag hoppas att vi hittar på något snart :)
Nu ska jag kolla på nån kul film typ kanske och sedan sova


GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD NATT ♥


Hej hej!

Jag vet jag har inte bloggat på ett ganska bra tag för att vara exakt så är det 3 dagar sen jag bloggade. men men har lixom inte haft tid och ork till det! plus att det har inte hänt så mycke under dagarna. Aja men har får nu en Flashback:

Lördag: under dagen  var jag i skolan på morgonen. Inte så kul. Men det var ju öppet  hus så vi hade inte någort att säga till om. Men på kvällen blev det iallafall roligare. Då sov jag och Sara hos Cassie! vi köpte godis och chips  och kollade på SATC boxen. det var MYYS :)

Söndag: På söndan var jag hemma hos Sara. Det var ganska kul. Vi gjorde lite armband och kollade på tv å så :)

Idag Måndag: Lediga för att vi var i skolan i lördags. Jag borde ha pluggat men så blev inte fallet jag satt istället och kollade på film som 27 dresses den är så söt, och Jiddra inte med ZOHAN som jag skulle sätt för några dagar sen men har inte orkat den var värkligen inte bra. jag spydde nästan nej jag skojja bara men ni fattar. The Holiday  såg jag också det är en mysig film. Och nu sitter jag här och bloggar. Har precis Duschat och funderar på om jag ska kolla på någon film, läsa nån bok, hitta på ngt eller bara gå och lägga mig klockan är ju trots allt halv 11. Jag vill se nån film. Men jag måste upp i tid imorgon för den 80 minuter långa nationella provet i svenska. Sen ska jag på Yoga och kanske simma med Cassandra. Sen är det bara att komma hem fort byta om käka ngt och sedan ge sig av till mammas jobb för att jag ska inventera. När man räknar klader å så ..
Tror faktist att jag ska vara uppe till håret har torkat och sen plattar jag håret och går och lägger mig...



PUSS sov gött! ♥


RSS 2.0