Gott nytt år!

Hejsan!
Tänkte blogga en snabbis och bara säga Gott Nytt År. Snart åker jag med familjen upp till Järvsö för att fira in det nya året! Det var så länge sen jag var där uppe det var typ ett halv år sen när kusinerna från polen var på besök... Så jag hoppas det blir roligt! Det ska tydligen vara ganska mycke snö där uppe! Vi kanske kan göra en snöbjörn igen! :) som typ 3 år sen. :)

Aja måste packa nu sen ska jag fixa till min kaka som jag baka igår och så åker vi! 
HA ett roligt ny års firande folk så ses vi nästa år!!! Puss <3 


 


Lady Gaga- Bad Romance


Min och annas låt!!! :) <3

*

Hejsan!
Visste inte riktigt vilken rubrik jag skulle ha så det fick bli en fin liten stjärna ;) Jusst nu sitter jag och lyssnar på underbara Melissa Horn- New york. Snart ska jag gå och ta en Dusch! ;)
Idag har jag typ sovit hela dagen sen så åkte jag till farsta centrum för att trängas lite med mellandagsrea människor. Snacka om att det är mycke folk! :O I folkmassorna träffade jag gamla kunskapsskole människor som Antonia, Monica, Sofia, Amanda och Klara. Det var kul att få höra hur det och vad de tycker om gymnasiet och så:) Snacka om att man saknar Kunskapsskolan Enskede! När affärerna skulle stängas gick jag och solade en stund sen så var det bara att åka hem med mamma.
Imorn ska jag träffa Anna och Nicole!!! :D Wooohoo! :)

Nu måste jag dra mamma ska ha datan efter det ska lilla syster blogga...

PUSS!


Melissa Horn- New York

Melissa Horn

OMG! Hon är bara för underbar! Älskar hennes texter de får mig att rysa, gråta och le på samma gång. Hennes röst är underbar texterna kan man dö för och känslan av att lyssna på låtarna blir så härligt lugn och avslappnad.
Jag var hos Petronella ett tag sen och hon spelade en låt och idag ville tänkte jag lyssna på henne lite till och jag älskar låtarna!


Melissa Horn

Lät du henne komma närmre


Långa nätter 

En famn för mig

Kungsholmens Hamn
 
Vår sista dans
 
Hanna

Jag vet att det är många låtar men jag kan inte välja en alla är underbara. På min Spotyfy fortsätter låtarna spelas om och om igen! ÄLSKAR dem

Ni får ha en bra snart är det NYÅR nån speciell plan? :)

PUSS <3


God morgon

Hejsan människor! Vet ni?  IDAG KOMMER TOMTEN ;) (känner ni ironin?) Min jul ska i alla fall firas hemma med familjen! Ni då? Med vilka firar ni? :)

Det ända jag vill säga är nog


Min underbara lillebror! :)<3  Bilden talar nog för sig själv!

PUSSS <3


Jag är sjuk...

Och det dissar vi... Jag har spenderat den största delen i sängen sovande... Jag hostade typ hela natten så jag har inte kunnat sova alls. Annars så har jag drukit te med citron och honung, kollat på TV, lyssnat på Calle Kristiansson och Erik Grönwall, pratat med älskade Nicole i telefon och försökt bli frisk till imorn... Snart kommer Mami hem och jag bad henne att köpa hem Svenska LantChips till mig eftersom jag blev fett sugen på dem.. Nu ska jag typ sätta på en disney film och sen får vi se vad jag hittar på!


Jag sjukis
PUSSS <3

P.s Imorn är det julafton! :) så GOD JUL! <3 D.s


2 personer som ligger mig varmt om hjärtat!

Det är många som ligger mig varmt om hjärtat hhela min familj och många vänner. Men det är 2 personer som har tagit mitt hjärta med storm! Vi kanske inte kännt varandra så länge men det känns alltid extra kul att vara med dem och jag älskar dem obeskrivligt! Har någon fattat vilka jag syftar på? :) Nicole och Anna så klart! Vi lärde känna varandra typ andra veckan på IKG och jag älskade dem två DIREKT! Och vet ni hur mycket dem har gjor i mitt liv? De har öppnat ögonen på mig och fått mig att vakta käften så att den inte sårar folk. Visst har jag inte lyckats med det till tusen eftersom jag pladdrat på som bara den, men dee har sagt till mig och förklarat att de blev sårade. Och det är jag sjukt glad över! Så tjejer ni har en stor del i mitt liv och jag hoppas ni förstår hur stor del det egenligen är! Det kanske inte alltid kommer att vara lätt speciellt med mig men jag älskar er!
Jag förstår inte vad meningen med det här inlägget är jag gissar att det är ett försök att beskriva hur mycket ni betyder för mig men hur kan ord beskriva en känsla som är omöjlig att beskriva? Jag älskar er och jag släpper inte taget! <3


LOVE <3 

Det är dom här jag kan tacka att de finns vid min sida! <3


Jag ska bli Lindingöbo!

Tjenis! Jag vet det var lääänge sen jag bloggade men jag har lixom inte pallat göra det så mycke. Jag har personer som går in på bloggen ofta med tanke på statistiken och jag är ledsen för det människor! I alla fall! Idag fick jag veta att allt är klart! Vi har fått en större lägenhet ute på Lidingö.. Om vi vill kan vi flytta in den 1:a januari. Jag vill inte flytta eftersom jag älskar stället vi bor på nu, det känns så mysigt lixom. Och det är så nära till farsta där jag har både SSU och teater men men jag väljer nog att åka den en timmes långa resa från farsta till det nya stället än att byta allt. Jag trivs bra i gruppen jag är med i jusst nu så ja..

För er blinda människor som kanske inte mäskt så är det jäkligt mycke snö och JAG ÄLSKAR DET!!! Snö är sååå jäkla mysigt! Och så är deet julafton på torsdag WIIIIIIII! :D Och nyår ska firas hemma hos NICOLLE! :) åh jag bara lääängtar till det! :)

Nu ska jag ta en snabb dusch man vill ju inte lukta usch? Sen ska jag vidare till Farsta Centrum och handla klappisar med lilla syster! :) Vi får se när jag bloggar igen men jag hoppas det blir snart i alla fall! :) GOD JUL OCH PUSS ♥

RSS 2.0