Simple plan!

hej hopp!
imorgon ska Sara och Alex på Simple plan konsert som börjar kockan 7. Men de tänker köa klockan 11 herre gud om vädret blir samma som idag kommer sötnosarna frysa ihjäl. Men som tur ska lilla jag komma med lite te åt dom och vem vet om jag hinner kan jag ju köpa lite Candy:) va ska ni göra imorn? idag fick jag äntligen träffa monica och umgås lite med henne:)

nu ska jag kolla på FILM. ha det bäst!

booooowling:)

hej hopp.

Har precis kommit hem. Idag gjorde jag äntligen So provet. Det var inte så svårt måste jag säga:) När Provet var klar hjälpte jag Tove med Spanska steg 20:). när vi skulle hem köpte vi lite godis som vi käka. Tove och Tim var såå snälla att dom följde till högdalen me mig:) jag hade ingen att åka med för att Sarah skulle te stallet:(  godiset som blev kvar fick dom och jag åkte hem.. nu ska jag Städa lite och skriva klart texten om Tranströmer sen ska jag och lilla syrra bowla. Tar lite kort kanske så ni får se hur duktiga vi är :P hha

Matlagning och 200 kronor

hej hej!
idag var jag i skolan ingen, haha jag och sara busade lite. när jag kom hem var farmor och farfar här och farmor lagade mat för fullt:) jag hjälpte henne som jag alltid gör och sen fick vi vänta en stund för att min farbror skulle komma. När han kom satte vi oss för att käka :D fy fan va gött allt var. Det var rena rama paradiset. Soppa Gryta plus grillad mat. haha när min farmor är i farten kan ingen stoppa henne, jag hjälper bara till:) under kvällen fick jag 200 kr av min farbror att gå på BIO med :) asså han är ju bara fööör snäll! Han är licksom rolig och RIKTIGT snäll:)
imorgon ska jag te skolan igen. får ÄNTLIGEN göra SO provet. önska mig lycka till! haha. va har ni gjort idag?
jag vet att det inte är många som svarar på när jag ställer frågorna men läsare det har jag några iaf:)

nu måste jag gå ska gå igenom pappren till SO:n ha det bäst <3

Poesi av Tranströmer.

Hehopp

sitter och skriver lite om en poet vid namn Tomas Tranströmer. Min handledare tyckte inte att det var bra att jag skrev om Hjalmar Procope för han är inte så känd tyväär. haha så nu får jag skriva om allt :( Idag var jag i skolan det var lite flumm. men jag hann inte göra så mkt det var ju bara 3 timmar men ändå:)

Jag glömmde att skiva om min lilla träff igår. Jag var ju i stan köpte skor men inte strumpbyxor för dom fanns inte men iaf när jag skulle till Stadum så var jag så koncentrerad att jag gick på ett gäng. Jag mumlade förlåt jätte snabbt och kollade upp då står några från IDOL där :O haha snacka om pinsamt jag gick därifån så fort som möjligt. Jag tyckte det blev lite pinsammt. fan också att jag inte hade kameran och att jag inte var modig nog å snacka haha. men kul att se dom vet det iaf:)

nu måste jag fortsätta. får se va jag gör ikväll. Kanske slår en pling till monica:)

Puss hej<3


01:47

haha så mkt är klockan och jag sover inte. jag är hos sara nu vi ska borsta tänderna och sen bums i säng. jag ska till skolan imorn klockan 9 haha. jag har pluggat SO för jag ska göra prov imorn :P är hemma vid 12 så jag kommer nog blogga då ngn gång.. haha nu ¨mååste jag sova önska mig lycka till me provet idag(?) haha

Puss hej <3


Film at Saras

Hej hej
ehm som jag sa tidigare hade jag tänkt att vara ute hela dagen men jag märkte att vädret va uselt så jag får ta det ngn annan dag :) men men... Jag ska iaf vara med sara idag vi ska typ se på film och ha det mysigt som vi alltid har visst sara? haha nu sitter jag och plattar håret till kyrkan ska man ändå. sen jag jag till Gina och köpa Strumpbyxor och köpa ett par skor på Stadium sen är det bara att åka till sara :)

Ha det bäst <3333

höstlovIdag har jag bestämt att jag ska ha en höst dag. Först ska jag naturligtvis till Kyrkan:) sen ska vi se vem jag går på höst dag med. Jag har sagt mina planer till Sara och hon sa att det var en mysig plan:) nu måste jag ringa henne och fråga om hon har några planer lr ska vi gå och ha min höst dag :) Va ska ni ha för en mysig dag idag? lr planerna i höstlovet överhuvudtaget?

Nu ska jag duscha ha det så bäst !! <3333


To say GoodBye

I can honestly say
You've been on my mind
Since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember those simple things
I remember 'till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
is goodbye

I woke up this morning
And played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then
Put it down
Cause I know I'm wasting my time

And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember those simple things
I remember 'till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget

Suddenly my cell phone's blowing up
With your ring tone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

You remember when we kissed
you still feel it on your lips
The time that you danced with me
With no music playing
You remember those simple things
We talked 'till he cried
You said that your biggest regret
The one thing you wish I'd forget
saying goodbye

Saying goodbye
Oh, Goodbye

Typ Bästa låten?
iaf. Så måste man säga Hej då till vissa fast man inte vill det. Till en Pojkvän som sårat, till en Nära person som gått bort eller något så enkelt som en kompis som har svikit. Jag vet att vissa av mina kompisar kan jag Lita på upp till hundra som tex Sarah Sara och inte minst min barndomsvän Monica. Jag vet att de kommer finnas där. Kanske inte i levande format alltid för vänner skills åt i vissa stunder och man vet inte när man får de dem igen. Men minnen med dem kommer alltid att finnas kvar i hjärtat Djupt där inne för man glömmer inte trogna kompisar i första taget. Dom man värkligen älskar med sitt hela hjärta och bara vill vara med dem hela tiden. Umgås, snacka, gråta, allt kan man göra med dem. Det är sånna kompisar som värkligen stannar i minnet! En så länge medans vi fortvarande är så nära varandra vill jag bara säge en sak Jag älskar er.

Men vi får inte glömma att även fast man liter på en VÄN så betyder det inte alltid att den är äkta. att när som hällst kan den bara svika en. Och många säger att man glömmer den ganska fort. Men vet ni va jag tror? Jag tror att dom fortvarande kommer vara kvar i ens hjärta. visst kanske med inte lika bra minnen alltid. men kommer iaf vara där. för en person man en gång älskat glömmer man ju inte så fort. även fast den svek.

Jag har ingen aning vart det här leder men jag ville ha en stund där jag kunde skriva ut mina tankar. och ni som fortvarande läser det här. haha sött säger jag bara ni kunde slutat när ni ville men fortsatte? Komentera om ni tycker ngt speciellt om inlägget? Lr om ngn tanke ni har om mitt tänkande.:)

nu ska jag iaf fixa lite the som jag börjat kalla det och kolla på ngn bra film typ Disney lr så. kommer säkern inte orka med ett inlägg till i kväll men vi får se. Ha det bäst <3

SÅ JÄVLA FUCKING SUR!!!

hej hej.
måste bara få ut min ilska lite grann! ASSÅ HUR I HELVETTE TÄNKER NI? SKULLE INTE VI VARA TSM ALLIHOPP?! NU BLEV DET NI! OKEJ JAG FATTAR ATT NI INTE VILL HA MIG MEN LITE SNYGGARE KUNDE NI HA GJORT!? ASSÅ ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD NU.

uf det kändes lite skönt. iaf så var jag sjuk idag. på morgonen sa mamma att jag fårgå till doktorn och kolla halsen gjorde jag det nej(a) haha. men inan det åkte jag med henne till Stadium och köpte skor 3 för 2 u know:) jag valde ett par svarta haha sen släppte mamma av mig vid doktorn och åkte till jobbet. eftersom jag inte gick dit luffade jag lite och köpte ett par olivgröna strumpbyxor gillar de faktist :) sen har jag varit hemma mest och lallat:) haha va har ni gjort idag? köpt ngt snyggt? lr blivit sura på några som jag? haha

nu är det iaf lov sååå skönt! :) haha vad ska ni göra under lovet?  jag ska till skolan och göra proven jag missa den här veckan :P nu måste jag gå. jag och pappa lagar mat  det blir grillad Lax och potäte :) puss hej ha det bäst! <3

hejhej

Hej!
Som jag sa igår fick jag ångra att jag gick på badet igår... men nu har jag iaf det där betyget :P haha. idag missade jag SO provet men jag mailade min handledare Matilda och hon sa att jag får göra det på höst lovet.  Jag har fårr ngt konstigt sms från Sarah idag typ : Skulle vi sova hos dig lr ngn? :P<3
VI? hos mig?Villka är vi? va snackar hon om? jag har ingen aning.:)<3 men inga vi ska iaf sova här för att jag har småsyskon och vår lägenhet är inte stor nog att några VI ska sova här. Plus att vårat område är inte så organiserat som typ Saras lr ngns med lokaler där man kan sova för ngn liten peng. ååh jag hatar det här området... längtar tills vi flyttar till hus lr ngt :)  visst skulle det vara kul om dom sov här men mamma skulle aldrig till låta:( 

Vad har ni gjort idag?   

Iaf igår så var det ju Halloween Klassfest hos min lilla syster. och om jag ska vara ärlig så var det faktist lite roligt. visst jag fick skrika lite men kul var det iaf.

nu måste jag plugga...  ha det bäst /karolina

Halloween fest 9 dagar för tidigt?

hej hej. har pesis bakat spindel cocosbollar till min lilla syrras klass kalas ikväll. det värsa är att jag mpste klä ut mig och gå på den där jävla festen. haha. bad idag skiiit kul faktist jag och Carro äger på livräddning :P haha. jag lägger in bilder sen för nu måste jag tagga. va ska ni göra ikväll?

Puss hej

hej hej

Ett morgon inlägg skadar väll inte, jag fortsätter vara skit förkyld men jag måste gå till skolan idag det är bad och mitt betyg hänger ju på det. USH sen när jag kommer hem måste jag fixa mig till min lilla systers halloween fest i skolan jag ska hjälpa till och måste klä ut mig. haha va ska ni göra idag?

puss hej ha det bäst! /karolina


grattis

Hej hopp har inte så mkt tid  sitter och pluggar förfullt med svenska. idag var jag inte i skolan. jag är jätte förkyld så min dag har inehållit mkt Sovande Tee Toapapper näs spery strepsils och vitamin tabletter måste bli frisk till imorn vi har simmning imorn. inte för att jag vill gå på den men det är ju betyg så haha.
jag ville bara säga att alla som läser det här ska gå in på http://www.unikacassandra.blogg.se/ och gratta henne för hon fyller 15 idag! hon får äntligen cykla utan hjälm och kolla på nästan alla filmer på bio:)

GRATTTIS SÖTASTE!hej hopp

har precis tagit läääängsta och skönaste duchen ever med skrubb och en skön lotion efteråt (A)
idag har jag lekt me teater blod och då var det massor(a) min faster hade köpt teaterblod engång i tiden te mig och jag hittade det idag :) jag har tråkit så jag skerv ett litet  inlägg nu ska jag kolla på djur sjukhuset men först en fråga.

Va har ni gjort idag? hoppas alla havt det roooligare en jag:)


Puss och kram


Mamma mia me love!

HEJ!
har precis kommit hem får mamma mia fyfan jag och mamma hade helt underbart. vi skratta så vi grät och grät så vi skratta:P haha filmen är faktist underbar :) <3

Va har ni gjort idag då?

Nu ska jag käka kakor me choklad kräm och te!

PUSS OCH KRAM! <3

ellu

har högst 5 minuter på mig ska möta mamma i farsta sen ska vi på BIO :) jag har äntligen fått henne att gå på Mamma Mia :).
igår fick jag reda på massor med riktigt fula grejjer.
HUR FAN KUNDE NI GJÖRA SÅ MOT HENNE? Hon är kär och ni tycker det är kul att skojja att han gillar en anan som är hennes kompis? det var inte kul! sen säger ni allt tvärt imot? vill ni att vi ska bråka allihopp lr? jag fattar inte va hänt me er? jag kan lova att det inte är kul! Jag känner er inte så bra längra :(

ha det bäst

hej hopp

nu han jag tinte bloggat på 2 dagar fy skäms karolina hah (a) torsdag var det en okej dag so prov hoppas jag klarade den sen kör och fort hem till pappa som fyllde år det var min torsdag.
Och igår mådde jag piss jag gick inte till skolan. fick inte äta ngt för jag måste ha ätit ngt konstigt dagen inan för jag spyde en och anan gång  och sov typ hela dan.
Idag mår jag mkt bättre men alla är tråkiga. Vi skulle sammlas hos cassie och kolla på film typ men hon dissa oss och alla andra gör typ tråkiga grejjer och jag har SUPER tråkit om ni inte fattade(a)

Vad gör folket idag då? Har ni lika tråkit som jag?

Nu tänker jag ta fram min uråldriga supermusiga film Svanprinsessan den är till och med på VHS så filmen bär med sig många underbara minnen.

Ha den underbar Lördag


Underdunderbar skoldag hihi

Hello!
Hoppas alla ser att Cassandra ÄNTLIGEN fixat min blogg :P
idag var det OFC skola men inte som vanligt för det var bara engelska prov som jag fick 31 av 40 rätt på (skulle kanske ta och börja plugga mer till engelska proven??) Sen fick vi reda på vad vi fick i no provet och jag fick bara g :( fan då jag som sattsade på vg :( efter det var det FILM! hihi super mysigt JUNO såg vi och det var ju dunder söt:) sen lunch kockan 12 och åka till farsta och kolla skor å så :) nu sitter jag här och pluggar till SO prov imorgon :) Religion är ganska tråkit kan jag lova haha. nu måste jag fortsätta 

Ha dt bäst /karolina 


Sweeny todd

hej hopp
tänkte morgon blogga igen har lite tid över om 10 minuter ska jag tagga.
som sagt så fyllde min bror år i fredags då kom det massor me folk. Lördan var hellt KUL! haha? först under dagen var det tråkit. klockan 3 tro undervisning och sen snabbt hem packa och åka till sara på FILMKVÄLL!! haha:D
vi hade hyrt lokal å allt :D jag skulle möta några sötisar på t-banan klockan 6 men jag var lite tidig så jag lämnade  min packning i lokalen och gick för att möta de. till slut kom Klara Josefine Cassie och Engla. vi gick och lämnade deras packning sen var Sarorna hungriga så vi gick och köpte mat och snack. det var ju filmkväll så :D

Kvällen var underbar med Sminknig film som Sweeny todd mat vänner och sång! haha gissa när jag gick och la mig? typ vid halv 7 på morgonen och vakna klockan 11 GISSA OM JAG VAR TRÖTT? :D
tack tjejet för en underbar helg:)

nu måste jag gå om jag ska hinna till bussen ha det såå bäst allihopp :D//karolina

GRATTIS TILL EN UNDERBAR LILLE BROR OCH EN ÄLSKAD KUSIN!

hej.
nu är mitt hus fullt med familj som är här för att fira min Baby brother som blir 3! haha fatta att det gick så fort! mina små kusiner dansar till peruansk musik. det är iaf jätte kul att alla är här. :) imorgon bilr det FILM at saras :) huhu :D fett glad att alla är här! min familj är bara för underbar ! :D <33

nu måste jag gå ha det bäst ! karolina

COSMONOVA!!!

Hej hopp tänkte morgonblogga för första gången i mitt liv. haha. igår mådde jag värkligen inte bra och sommnade klockan 19  vaknade bara några få gånger för sarah smsade mig haha:P idag ska vi till cosmonova på utflykt JIPPIE YEY! fett länge sen jag var där. vi ska se en film med 3D glasögon och ska kolla på en utställning om biologisk mångfald :) haha. mamma håller på och ficksar min matsäck hade tänkt att ta sallad me coscos men det fanns inte så jag får ra me makaroner. sen när jag kommer hem måste jag göra hemspråks läxan och göra klart engelska steg 17 (a). haha dags att toka håret nu så jag måste nog gå.

ha det bäst !/ karolina

RSS 2.0